aezgi E bebekten baby plus marka ana kucağı alan varmı fiyatı 119 tl fotoğraf atmayı beceremedim 😁 kullanıp memnun kalan varmı
Tugce1803 aezgi Ben bir instagram annesinden görüp aldım☺️Kadının bebeği sürekli onda ve çok memnun yorumlarda çok iyiydi, inşallah bende memnun kalırım💙
Momtobe54 aezgi ay bende aldım iki gün önce instagramdan bi annede görüp 😂 kurdum eve gelince çokta güzel fiyatına göre 🙈
Yasougur aezgi ben de aldım çok güzel duruyor kullanışlı olur diye düşündüm . Gri diye aldim fakat yeşil gibi renk geldi ama iade etmedim.
aezgi Tugce1803 tesekürler canım insallah ebebek sitesinde cok olumlu yorum var burdanda sormak istedim fiyatı cok uygun geldi cünkü
Tugce1803 aezgi Evet fiyatı uygun ve çok güzel☺️Gittiğim mağazada gri rengi yoktu orda ücretini ödedim eve kargo yaptılar💙
aezgi Momtobe54 bende alcam insallah 😁 gereklimi gereksizmi onu düşünüyorum aslıda ilk bebek herseye heves var evim acık mutfak ama diyorum uyanıkken iş falan yaparsam gözümün önünde olur baby nestense bu daha mantıklı geliyo😁
Momtobe54 aezgi bende öyle düşündüm en azından bebiş ağlarsa vs sallayabiliyorsun ve 9 kiloya kadar kullanılıyor babynest o kadar o kadar uzun ömürlü değil ☺️
deniiizz balyanakoglum ben civildekini sipariş ettim 1 gün sonra geldi çok güzel kalitesi iyi duruyor bence fiyatı düşmüşken alınmalı 😊
Momtobe54 balyanakoglum gördüm canım o rengide güzel ama ben griyi daha çok sevdiğim için gri aldım ☺️
mrs_elisah aezgi aldım henüz bebeğim doğmadı kullanmadık ama sağlam kaliteli çok beğendim. fiyatıda gayet iyi. pahalı şeyler almaya gerek yok