_Mother_ yasemin333 canım yaa kilo aldın mı hiç aldıysan kaç kilo ben daha hiç kilo almadım da 64 65 arası hep gidip geliyorum
yasemin333 _Mother_ almadım canım çok kustuğum için üç dört kilo vermiştim 4 aylık olduk verdiğimi de almadım henüz.Ama bebeğin gelişimi iyi çok şükür kilosu boyu ileride hatta.Uzun olacak dedi
_Mother_ necativebekir canım daha minikmiş yerim ben onu yaa ben anlamıyorum ki ama erkek geçti içimden inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına 😘
necativebekir _Mother_ sağolun cnm Tesekkürler benimde iki oglum var bende oğlan hıssedıyorum saglıkla olsun inşallah. rabbim kız evladının da sevıncını verır inş
_Mother_ 2miniginannesi gelecek yıl genel olarak kız galiba bana da 12 haftalık iken erkeğe benzetmişti doktorum ama dün kesin kız olduğunu söyledi hayırlısı olsun inşallah 🤗 sağlıkla kucağımıza alalım
Hatice1721 _Mother_ 13. Hafta kız dedi 15 ve 20 erkek dedi ayrıntıliyi bekliyorum.Gonlumden geçen kızdı bir tane oğlum var .
_Mother_ Hatice1721 canım rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤗 ama 20 de erkek denildiyse pipi gördüysen değişmez diye düşünüyorum ama yine de belli olmaz tabi ki gönlünce olsun
Hatice1721 _Mother_ ben görmedim bilmiyorum baştan beri hep kız hissettim ilk oğlunu da rüyamda gördüm bunu da kız görmüştüm .Büyük hayal kırıklığı oldu açıkçası .Bir umut bazen ayrıntılı da değişenleri duydum .