Unicornn Evet arkadaşlar 23 haftalık hamileyim ve öyle çok bacak ağrım var ki anlatamam ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum. Tuvalete bile gidip gelirken ağrıdan ölüyorum. Neden böyle sizinde başınıza geldi mi? Bu kadar ağrı için çok erken değil mi 😞
Umutluuu Unicornn bende huzursuz bacak sendromu vardı ama bu kadar şiddetli değildi. Bende 26 haftalık gebeyim. 2-3 haftadır ağrılarım arttı. Gece yatarken iki bacağımıda sıkı sıkı sarıyorum eşim masaj yaptığı yere anca uykuya dalıyorum 😬
Unicornn Umutluuu Huzursuz bacak sendromu nasıl oluyor? Benim çok şiddetli ağrım oluyor sol bacakta daha çok anca dediğiniz gibi bende masajla biraz rahatlıyorum.
Umutluuu Unicornn karıncalanıyo sancıyo bacaklar. Birde durduk yere seğirir, atar. Kramp gibi değil yani. Dahaçok ağrı sancı gibi
Linadfne Benimde oluo ara ara magnezyum vermişti doktor onu kullanıyorum ama iki gün yere basamicak derecede ağrıodu hafiften var ağrı şu an yine
masalkusum Bende agrılar için magnımore plus diye bir magnezyum ılacına basladık sende bır doktoruna danıs mutlaka rahatlatcak bir ilaç verir
Zynpasln Benim de 24 haftalık geçen ay çok bacak ağrım vardı özellikle kalçaya vurur tarzda, ben de magnezyum kullanıyorum şuan rahatlattı