Evet kızlar diye diye sonunda bende dogurdumm hiç doguramıcam sandım en son buraya bir post açmıştım az az sıvı geliyor su olabilir mi diye ama bana
çoğu kişi Olamaz su birden gelir yazdı bende öyle sandım ama içim içimi yedi çarşamba günü 21ekimde sabahdan öğlene kadar çamaşırıma az az su geliyordu kimseyi dinlemedim ve öğlen 2de acile giriş yaptım ve doktor önce akıntı sandı sonra bi test yaptı ve evet suyun gelmiş yatışıını yapalım dedi ben istemedim çünkü sadece eşimle acile gittim hazırlıksızdım herşeyim evdeydi bana bebegi tehlikeye sokma yat eşin alıp gelsin dedi ben istemedim çünkü doguma dair hiç belirttim yoktu hiç böyle düşünmemiştim neyse imza attım eve gitmek için şey düşündüm giderim duş alırım çantama yeniden bakarım anneme herkese haber veririm dedim neyse tabi eşimin benim içimiz rahat değil ordan polikinlikte takipte oldugum doktora gittim oda baktı muayne etti kesinlikle yarışını yapıyorum asla eve gidemezsin ben şok bissürü kağıt imzaladık sonra dışarı çıktık ambulans beni almaya geldi bende ne gerek var ben giderim dedim prosedür böyleymiş telefonumu aldılar eşime verdiler eşimle hiç konuşamadım bile hani hızlıca gelişti herşey Sonra geldik dogum evine hemen bi odaya geçtim damar yolu açıldı saat 4de yatmışım yapıldı bu arada ama herşey çok hızlı gelişti telefonumun olmaması acayip sinirimi bozdu yasakmış ebe geldi poşet verdi üstündekileri çıkart önlük giy hasta bezi verdi tamam dedim odada tv bile yok hiçbişe yok kocaman kolidor var ve bissürü oda ama herşeyi duyup görüyürsunuz gittim muayne oldum alttan 1cm dedi bugün dogurmazsın dedi ve benim asla sancım kanamam yoktu neyse saat ilerliyordu benden sonra gelenler hep doguruyor bağrışları duyuyorum bebek seslerini duyuyorum acayip korktum ağladım piskolojim bozuldu bana sancın olmasa sabah ameliyata alırlar dedi bende ordakileri görünce sancı falan kalmadı hiç anlatmim kötüydü gece 4de başladı sancılarım ama kıvranıyorum sonra bi baktım sancılar uçuyor dayanamıyorum bağırıyorum asla yatmıyorum yürüyorum eve bana kendini yordun yıprattı yat dedi ama o sancıyla asla yatamadım ayakta yürüdüm ama çektiğim acıyı asla tarif edemem ebe nat taktı istemiyom dedim söküp attım yatmıcam bırakın sezeryan olcam dedim dedi 3cm açıklık olmuş çok geç ilerliyor ama sancım tavandı saat 4den 9a kadar sancı çektim çok bagırdım yürüdüm ama fayda etmedi doktor muayne etti 9da 7cm dedi gayret et herşey çok güzel dogurursun dedi ama benim oan çektiğim sancı çok fazlaydı yada benim acı eşiğim çok düşük çok abartılıyor sandım ama değilmiş çekmeyen Bilemez dedim 7mi 9 10 düşünemiyorım gene nstye grdm gene bagrıyorum asla yatamıyorum sonra bende bi kanama başladı sürekli kanamam oluyor doktor öğlene dogurursun dedi sonra beni çatala dogumhaneye aldılar doktor baktı kanamam oluyor bebek kendini geri çekmiş somtayı takın ameliyata dedi ben oan şoktayım geceden sabaha sancılar ağlamalar bagırmalar boşa gitti ameliyata giderken bile sancıdan ölüyordum sedyeye yaptıramadılar sancıdan benim suyum erken geldiği için doktor daha zorlamadı somtayı taktılar ama okadar sancıların yanında o neymiş belki 8 kere alttan baktılar ama oan hiç panik yapmadım o yüzden alttan muayne hiç anlamadım çok acımadı sadece sancı çekerken alttan el atmaları acıttı ama abartcak bişe yoktu ameliyathanedeyim acılarım bitsin yalvarıyorum belden iğne yaptılar hiç anlamadım yattım ayaklarım sıcacık oldu sonra beni biraz uyutmuşlar sonra banu uyan diye bi ses bi baktım çocum çıkmış ağlıyor yıkıyor oraları yanıma yanaştırdılar ben başladım ağlamaya çok ağladım sonra gözümü gene kapattım Sonra beni bebekle Oday getirdiler bebegimi hiç alamadım çok sancılardan ağrı kesiciler bitti ağrılar başladı gene sonra ayaga kalktım yürüdüm neskafe falan içtim bebegimi emzirdim çok şükür sütüm hemen geldi bunalmadım 3tane serum falan yedim bebekle annem sagolsun hep ilgilendi ben sadece emzirdim yani sonuç iki dogumda yaşadım ikiside benim için zordu allah sizinkileri kolaylaştırsın şuan ameliyat yerim ve boynum çok agrıyor acıyor parol falan aldım inşallah geçer ama bebegim için çok mutluyum ama unutamıyorum çektiklerimi neolur dua edin bana bitsin bu piskoloji dogumun nasıl geçti diyorlar asla anlatmak istemiyorum hiç. böyle düşünmemiştim bebegim 3:300 boyu 52 olarak doğdu iyiydi bişeyi yoktu onu gördükçe sevdikçe acılarım azalıyor çok başka duygu allah herkese hayırlı kolay doğumlar nasip etsin ben genede sizle paylaşmak istedim herkesinki aynı olacak diye bişe bişe yok ben baştan beri herkesinkini okurdum dinlerdim neyse geçelim tavsiyelere 😁😁
birinci tavsiyem depend harika bişey kesinlikle alın
ikincisi bebege 2takım yetti bile
3bana 2pijama yetti
sormak istediğiniz bişe olursa seve seve yanıtlarım hakkınızı helal edin uzun oldu ❣️❣️