Zeynepmom Hanımlar ben son aydayım ve kokeçereç yedim ama bir zararı olur mu acaba bebegime çok motelim bozuldu sonra aklıma geldi
RRR Zeynepmom doktorlar genelde bir kereden bir şey olmaz diyolar içinizi ferah tutun tedbir için yinede bi kan verebilirsiniz ☺
B8use Zeynepmom kac oldu yiyorum temiz ve guvenilirse sıkıntı olmaz ben yarim ekmek yiyorum hatta canim istedi esime aldırım😁
Melisaaa Drngrkm Yok artık o zararlı bu zararlı. Yemiş kız bir kereligine çok canı çekmiş napsın yani. Fazlası zarar bir kereden bir şey olacağını sanmıyorum ki zaten bildiği bir yerden yemiştir
Betuldnz Canım bende çok yerim doktorum ayda 2 den fazla tuketme demişti merak etme birşey olmadı bnde sende de olmaz inşallah 🙏🙏
mervec Ya canım o değil de başlığı değiştirsen mi benim canım.cekto başkasının çekmesin gecenin bu saatinde yazık günah
Zeynepmom mervec ay bunu hiç. Düşünemedim kusura bakma canım evhamla yazdım bence çekmesin zararlarını okursan vazgeçersin eminim😂
mervec deletedmom351 kiz valla tam da ankaradayım aoç giderdik hep canım çekti napayim utandim simdi de🙈
deletedmom351 mervec Gayet normal bir şey canının çekmesi bir de başlık gayet açık çekiyor insanı. 😂😂
Zeynepmom mervec ya kusura bakma düşünemedim hakkınızı helal edin ama zararlıymış internet öyle yazıyor😔
mervec Zeynepmom helâl olsun zararı mutlaka vardır da bazen yiyoruz bazı şeyleri ama eminim ki hazır gıdalardan daha iyidir güvenilen yerlerden yedikten sonra aşırıya kaçmadiktan sonra bişey olmaz bence neler neler var ona kalırsa