Astadavistabeybi Shnaks sadece Asya bence 🌸ya açıkçası Hafsa gibi isimleri ben pek kullanışlı ve güzel bulmuyorum ama Asya ismi Harika
Esraaelisa1 Shnaks Sultan Hafsa hiç uyumlu değil Hafsa Sare , Asya olabilir ☺️ Benim kızımın ismi Elisa olacak 👧 İlay Ece , Roza Nil, Esila , Nare , Asya Narin , Elif Sare , Meyra , Meva , Neva 🌺
Almilaaa ben biraz daha alışılmışın dışında isim sevdiğim için pek hoşuma gitmiyor bu isimler yanlış anlamayın lütfen🙄 Elizya, Elisa vs bu tarz daha hoşuma gidiyor
Shnaks Almilaaa maalesef eşime isim beğendirmiyorum bende inanın farklı isim şeverim benım de tam tersi eşim bilindik isim koymak istıyor
Shnaks Astadavistabeybi ayyy nedense bende Asya ismini ni içime sindiremedim eşim beğendi ama teşekkür ederim 😊
Almilaaa Esraaelisa1 bende düşünmüştüm ama eşimle Almila olsun diye ortak karar aldık🙂 sağlıkla büyüsünler inşallah❤️🙏
Shnaks Esraaelisa1 ayyy kızınızın ismi de çok hoşmuş ama maalesef eşim bilindik alışılmış isimler koymak istıyor anlaşmıştık erkekse ben kızsa o DİE ama Asya da pek içime sinmiyor 🥴 ama teşekkür ederim fikirleriniz için 🥰
Esraaelisa1 Shnaks Canım bak benim saydığım isimler arasında Hafsa Sare , Elif Sare , okunmuş isimler Esila falan da öyle istersen söyle eşine ☺️
Shnaks Esraaelisa1 Hafsa sare güzelmiş eşim ve benım baş harflerimiz 🙈😍 ama eşim Asya da diretiyor 😇 sanırım Asya koyucaz
aslihanaslans Bence seçeneklerden en güzeli kesinlikle asya, ama bende farklı isimleri pek sevmiyorum saçma geliyorlar bana nedense kulağıma hoş gelmiyolar benimde kızımın ismi ipek olucak nasip olursa🌸 rüya, zehra, bilge, pınar bu isimlerde çok hoş fikir olarak 😊
Shnaks aslihanaslans çok teşekkürler ☺️ kızınızda adıyla sağlıkla huzurla mutlulukla yaşasın inşallah 🤲❤️
Esraaelisa1 Shnaks Hafsa Sare yiğenimin adı baş harfleriniz ise bence söyle bir ☺️🥰 Okunmuş güzel bir isim
Esraaelisa1 Almilaaa amin canım inşallah 🤲🏻💜 Almilaa isminide çok beğeniyorum adıyla büyüsün inşallah kaç haftalık oldun ☺️🥰