KbraAkyol Kızlar 19+3 teyim özel hastaneye gidiyorum doktorum bundan 6 hafta önce detaylı ultrasona gün almamızı söylemişti fakat alamamıştık önümüzdeki kontrol 6 aralıkta 20. Haftam bitmiş olacak randevuyu ozamandan itibaren alsam geçmi kalmış olurum?
Alinmavi KbraAkyol 22 haftalikken girdim ben 24. Haftaya kadar bakildiginda net gorulebiliyor diye biliyorum
Bbk Bana 20. hafta için detaylı ultrason tarihi al dedi doktor. Genelde 20.hafta civarı bakılıyor sanki. Yani geç olmaz sanırım. Ama yine diğer arkadaşlar da yazsın bi
Busraaras Snmscl benimde 21. 22. Hafta arası kontrolüm denk gelicek bende o vakitlerde baktırsam detaylı ultrason sorun olmaz heralde değil mi geç kalmış olmam ☺
KbraAkyol Ama ben daha randevu alacam ne zamana verecegi belli olmazki yer yoksa egerki geç kalmıs olacam
Zarife Seymasayinn 45 dakka surdu benimki. Ama mutlaka perinatolog olsun ceken kisi normal uzman doktor yada radyoloji uzmani olmucak onlar anlamiyo
Sevgib 24 hafta bitene kadar bakılıyor. 24 iken yaptırmıştım dr o haftaya kadar bekletti daha detaylı net görülür diye