Fificim Sevgili anneler bebeğinizin cinsiyetini tam olarak kaçıncı haftada öğrendiniz ? Ben 11+1 şuan kaç hafta daha bekleriz tahmini ☺️
Aselinannesiii Fificim 12 ve 17 haftalıkken kız dediler bugün ayrıntılı ultrasonda da kesinleşti kız olduğu 22 haftalık hamileyim
Njlaus Fificim 12de ogrendik kesin dedi sonrada degismedi😊 ama degisen cok duydum doktordan doktora farkediyor bence
Fificim Esya21 Dr. Herhangi bir tahminde bulundumu ? Benim tam 12 hafta sonu randevum var belki gösterir kendini bizimki ☺️
Esya21 Fificim yok en son 7 haftalık gitmiştim ikinci kızımda 12 haftada erkek demişti çıkıntı var demişti ama kızım oldu bundda tahminde bulunsada inanmicam heralde 😃
Mmrv00 Detayliya kadar bekleyin.Ozel hastane olmasina ragmen 21 e kadar erkek dediler 21 de kız oldugunu öğrendik
Fificim Njlaus algıda seçicilik sanırım 😁 ama etrafımdaki herkesin kız 👧 hayırlı uğurlu olsun güle güle büyütün inşallah ☺️
Fificim Esya21 ben sordum bi tahmininiz varmı diye direkt hayır erken daha demişti biçkaç gün önce gittiğimde ☺️ Sağlıklı olsun inşallah hiç önemli değil cinsiyeti ☺️