Dfn42 Halimer ben 30 dan sonra hazırladım erken doğum riski çıktı zaten 32 de o yüzden kafam rahattı aklıma geldikce ekledim sonra yıka utule yerleştir ağır geliyor
Beyza_nazz Halimer 29 haftada hazırladım ben çünkü 30 haftadan sonra çok ağırlaşıyor insan yapamıyor aklıma geldikçe koyuyorum bence öyle yap hazırda kalsın zaten 32 den sonra doktorlar her an bekleyin diyor o yüzden sen hazırla aklina geldikçe koyarsın
Yesimmmmmm Dfn42 benımde bugün erken doğum riski var dedi kasıgımda ve rahımde ağrı var size kacıncı haftada dedi doktorunuz benın 27 haftalık şuan
sibell777 Dfn42 bende 30 umdayım hazırlıcam da bebek eşyaları yıkandıktan sonra çok mu kırısıyor ki acaba ütülüyoruz canım
Gunesibeklerken Bende 31+3 teyim hazırlayacağım sanırım. Ne olur ne olmaz sonrasında apar topar hazırlıksız olmaktansa hazir beklesin odada ne zararı olacak ki :) sağlıkla kucağımiza alalım hepimiz inşallah
Dfn42 Yesimmmmmm bize 32 de söyledi şükür bişey olmadı kasilmam çok yoğundu igne progestan magnezyum derken 38 i gördük 😊
Halimer sibell777 vala ben 33 deyim gecen hafta yıkadım ütüledim dolaba koydum ama gene burusuyor cantaya koyca gene buruscak yapcak bişey yok
Okaanipek Halimer ben 31. Haftada yıkadım ütüledim daha çantaya koymadım 35 haftada bitiririm çanta işini
Hmlayse Bende 35 olacm haftaya inş hazı larım herşey hazır yıkanmış ütülenmiş sadece çantaya koymak kaldı 😀
aybkkra Halimer ya 35 37leri görünce şaşırıyorum ben daha yeni 30 olacam ama sırt bel ağrısından duramıyorum o haftalarda zor olur gibi geliyor bana 🤷♀️
minikmucizem1_ sibell777 öyle düşünme aksine küçük olduğu için daha kolay bide hevesle yapınca hiç zor gelmiyor ☺