Nur1806 Kalp atışlarını ilk kaçıncı haftada duydunuz anneler? 🌸 haftaya 6+4 te kontrolümüz var duyulur mu acaba?
[silindi] Nur1806 duyarsın tatlım. 6. Haftada duyuluyor. 😊 Bende 5. Haftada keseyi görüp 6. Ta kalp atışını duydum. 😊
gulbahar0505 Nur1806 ben 7. haftada duymuştum canım kimileri 6 da da duyuyor kişiden kişiye değişiyor inşallah duyarsın :)
Denizin Nur1806 inşallah duyulacak sabır ve dua unutma 🙏 9 unvu haftaya kadar kalp atışını bırak bebegın kesede görünmesini bile bekliyorlar
hiranurun_annesi [silindi] 5. Haftanizdayken kesenin icinde bebegi görmüş müydünüz? Selametle kucaginiza alin insallah 🥰
Nuray23 Duyadabilirsin duyamayadabilirisin. Herkesin hamileligi farkli. Ben 6+6 da duydum ama daha gec duyanlarda oluyor. Yani olurki duyamazsan hemen morelini bozup canini skma .. allah herkese nasip etsin.
[silindi] hiranurun_annesi ama dr. Hemen kalp atışı duyulmaz. 1 hafta daha dedi. 1 hafta snr duyduk çok şükür 🙏🏼
hiranurun_annesi Nur1806 bende tam 5. Haftada gittim de bebek gorunmedi tedirgin oldum biraz tesekkur ederim cevap icin 🥰
[silindi] hiranurun_annesi Herkeste farklı olabilir. Oda döllenme zamanına göre değişir. Tıp ta adet tarihine göre hesaplanıyor hamilelik ama yumurtanın döllenme tarihi başka olabiliyor.