Ebecik Kızlar pazartesi Dr olmayacakmış benimde normal doğum gözüküyor.denk gelir mi gelir Çok korkuyorum ogün doğurursam diye. Ogün nöbetçi olan Dr hiç iyi değil napacağımı bilemedim acaba sezeryan mi istesem yarına
Deletedmom35 Ebecik doktorun iyi olmadıgını nerden biliyorsunuz ? Belki o doktora denk gelmezsin cnm sonuçta günün belli değil ki belli mi ?
Ebecik Zee88 valla bana dedi ki geçen hafta pazartesi salı yokum senin doğum gözükmüyor dedi ama bir hafta öncesinde çantayı hazırla heran doğum olabilir dedi. Şimdi adama izin kullanma demek saçma. Ama ogun nöbetçi Dr daha saçma. Şuan oturdum onu düşünüyorum
Ebecik Deletedmom35 canım 29 haftalık gebe iken akşam acile geldim sancım vardı. Hep yalan yanlış bilgi verdi. Ona kalsam doğurcaktım. Ki doktorum nst ye falan bakıp birşey yok eve git yarın bana gelirsin demişti. Servikal uzunluğu bile okadar az ölçtüki sandımki doğuruhorum. Lafı cımbızla alıyorsunuz. Zaten ağzından yani biliyorum
Ebecik Deletedmom35 günüm belli değil 39 hafta bitince artık heran olabilir o da gider pazartesi ye denk gelirse diye korkuyorum
Devrimegem Ahh zaten bu doktorlar benimde ikinci doğumum güveneceğim bi dr olmadığı için çook korkuyorum ebeler zaten bağırmana bile kızıyorlar bağırma sesini kes sus😔😔😔can candan ayrılıyor doğum bu ya Allah vicdanlı insanların eline bizi düşürsün🙏😔😔
Ebecik Devrimegem canım ben birde özele gidiyorum. Okadar para veriyorum. Taaa başından beri gittiğim tek Dr.