derindemir Damlayldrm aynı tarihlerde kayıp yaşamışız ve aynı tarihlerde tekrar gebelik planlıyoruz.inş önümüzdeki ay ikimizde gebelik haberi alırız🤲🏻🤲🏻🤲🏻
ha_zesfa Damlayldrm bn bubayin 26 sinda olacaktım annemin rüyası üzerine yaptım erken ve 5 liralık olandan ikisinde de çıktı hayırlısı bakalim isteyen herkese nasip etsin hen gecen ay hemde bu aybdenedik bu ay oldu 😊😊😊
Benbenim Damlayldrm bende düşünüyorum 1.5 yıllık evliyim çocuk düşünüyoruz ama tuttu nu tutmadımı diye habire düşünüp duruyorum
Benbenim Zeynepmerve15 benimde aynı 2 gün var adetime merakla bekliyoeum 🙏🏻 Rabbim hayırlısını versin
momelif Damlayldrm bende ayni 8 ekim de hamilelgmi ogrenmistm bu ay cok umtluydum ama kan testi yaptm cikmadi hala da olmadim maalesef ⅘ aydir pco vr gecikmem ondandir dedi de um bekliorm saliya kdr
DrElf Ovülasyon takibi yapan arkadaşlar 🙋🏻♀️ Yumurtlamayı gördükten kaç gün sonra test yapılması öneriliyor bilgisi olan var mı 🤗
Sdmrll Damlayldrm bende ikinci kaybımı Haziran ayında yaptım tekrar istiyorum şimdi umutlarım Kasım’a kaldı inşallah rabbim bizimde kucağımızı doldurur
momelif Yandom evet cnm normal ultrasonla bakilirken gozuktu ama bn 40 gunu bluordu artk adetlerim sizinki normal iki uc gun oynamaktan birsy olmaz