melek1608 Arkadaşlar 8+2 haftalık gebeyim aşırı uyuma isteğim geliyor gündüzleri 2de falan uyanıyorum kalkmıyor kafam kesinlikle bebeğime zararım olur mu bişi yemediğim için? Böyle olan var mı?
kuzucugum melek1608 ben hala uyuyorum 33+5 oldum 1buçuk iki gibi kalkıyorum ara ara kalkıyorsun tuvalet bişeyler yiyorsun geri yatıyorsun ben öle yapıyorum 🙈🙈
Denizin melek1608 aksine uyuman çok iyi birşey , bebek sen uyudukça büyuyor gelişiyor , tani progestan hap kullanıyorsan oda çok etkili oluyor
Momdlvn melek1608 7 haftalık hamileyim ilk haftadan beri sürekli uyku hali var göz kapaklarım kalkmıyor resmen baya bir halsizlik çekiyorum aynı zamanda aynı dertten muzdaribim :)
Nesrincente melek1608 ilk zamanlar benımde oyleydı gece deliksiz uyurdum gunduz de uyurdum ilk zamanlar oluyor ilerleyen zamanlarda gecer 😊
_aycaccelik Canım 26+1den yazıyorum gayet normal uyu istediğin kadar zaten bebeğin şu an her şekilde senden besleniyor korkacak bir şey yok
Hann Uyuyabildigin kadar uyu. Hamileliğin başında insan kendini çok bitkin hissediyor. Oturduğum yerde uyuyordum ben 😂
Tgbcyln Ben 21 hafta oldum hala uyuyorum her boşlukta gönlünce uyu valla uyumak çok güzel 😂😂 gece uyuyamıyorum ama bende 😒😒
melek1608 Tgbcyln gece uyku problemi bende de var yatak batıyor resmen tuvalete gitmekten de uyumaya vakit kalmıyor zaten
kuzucugum melek1608 bende de öle gidiyorum ama uykudanda vazgeçmiyorum siz kaç haftalıksınız 31.haftada çok zorlandım agrım çok oldu şimdi elimden geldikçe uyuyorum 😋😋🤪
Esrahalit Ben 13 haftalık hamileyim hala uykum çok oluyor birde kalkıyorum zorla işim olmazsa daha geç kalkıyorum ama kalkmama rağmen hiç uyku uyumamis gibiyim ve baş ağrısı da yapıyor
_aycaccelik Esrahalit canım normal her hamilelik her bünye aynı değil sadece beslenmene hareketlerine dikkat et benim 16 haftaya kadar bi tık bile enerjim yoktu endişe etme olur mu
Esrahalit _aycaccelik gerçekten de bünyeden biri ben dokuz ay boyunca uykum gelirdi hep uyudum demişti kimiside hiç uykum olmuyor enerjim yerinde diyor bende işi zor tuttuyorum hemen uyuyayim diye teşekkür ederim bilgin için
busbus35 Kavun karpuz yata yata buyur derler ya 😁 yatiyorum firsat buldukça sekizinci ayigmdayim hala gözüm uykuda ❤️tahlillerim güzel