merimeri Merhabalar sizce 26 haftalık bebeğim olmasi 1 380kg olmasi normal midir? Tesekurr ederim şimdiden 🤗
Zee88 merimeri ultrasonla ölçüm +500 yada -500 olabiliyor..önemli olan dr unuzun gelişim değrlendirmesi☺
Ebii merimeri maşallah 28 hafta 1100 gram, şekerinize bakıldı mı? Ben kilo almaması için diyet halindeyim şekerim çıktı
Sevde123 Gzmmhmmd kahvalti da mutlaka bi tane haşlanmış yumurta gunde minimum 1 maksimum 2 tane muz ve bol kaşar tabi meyveyi ihmal etmiyorum 😊 bunlar direk bebeğe kilo aldıran seyler😇
Ebruslgn merimeri benim 27 hafta da 1100 du çok demişti o zaman doktor ama bence değil. . Şuan 33 oldum 2132 gram dengelendi diye düşünüyorum. Tabiki bi şekere baktirmakta fayda var .
Sevde123 merimeri bende 26+5 ken gittiğimde 1.150 gr di😊 masallah bebislerimize biraz tombikler haftalarına göre 😊
Gzmmhmmd Sevde123 bende yiyorum bunlari ama 25+2deyiz 800 gram zayif bebis olcak diye korkuyorum ya ele avuca gelmez diye 😊
Keriminmutluannesi merimeri 28 haftalıkken bizde 1.800 gramdı 26 yı hatırlamıyorum normaldir herhalde🤔
Gzmmhmmd Sheisagirl ay insallah canim Rabbim korusun seninde bebegini saqolasin saglikli olsun kilosu onemli degil ama kucuk boyle zayif olursa bakamam beceremem diye korkuyorum ben