Melek0810 kollarını yukarı kaldırıp bir şey almaya falan çalışma. Hiç bir şey kaldırmamaya çalış. Önceden hafif gelen şeyleri bile kaldırma. Sabah, öğle, akşam yemeklerini düzenli tut. Mümkün olduğunca abur cubur yeme. Sebze ve et ağırlıklı beslen, tüketebilirsen 7-10 güne bir balık tüket. Ama belirli balıklar vardı onlara internetten bir bak tam hatırlamıyorum. Bol bol meyve ye, özellikle mevsim meyvelerini. Temizlik vs yapacağım derken kendini yorma, çok fazla eğilip kalkma. Gün içinde eğer şansın varsa ayaklarının altına iki adet yastık koyup uzan. Topuklu ayakkabı giyiyorsan, spor ayakkabıya dön. Atlet ve çorap giymeyi ihmal etme. Kendisi üşütmemeye dikkat et, sıkı giyin. Ağrıların çok şiddetli olursa dayanamadığında sadece parol al, başka ilacı doktoruna sormadan alma. Tuvalet temizliğine önceden dikkat ettiğinden daha fazla dikkat et iç çamaşırını ilk zamanlar sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa değiştir, ilk haftalarda özel bölge hormon değişiminden dolayı enfeksiyona çok yatkın oluyor. Bunların bazıları ileri zamanlarda dikkat edilecek şeyler. Ben aklıma gelen herşeyi yazdım. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Bebeğin hayırlı olsun, hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına gelsin ❤️