1PrensAnnesi Pnr123 çok yeni bi hastane henüz giden olduğunu sanmıyorum ben MedicalPark tan çok memnunum ama tavsiye ederim
Pnr123 Aysegulum27_ 15 haftalık gebeyim . Doktor ve hastane arayışındayım o yüzden soruyorum bende zaten nerede yapacağımı bende bilmiyorum ☺️
Denizmom Pnr123 bende antepte güzel bir doktor bulamadım Nalan hanımı önerdiler bir birde Arif bey varmış akademide . Bende kararsız kaldım
Denizmom Denizmom Nazan hanım çok güler yüzlü ilgili imiş Arif Bey’in de gözü çok iyiymiş 10+11 haftalik iken cinsiyet vs söylüyormuş
Pnr123 Denizmom öyle birşey yok kafa karıştırmak istemem ben Arif beye de gittim cinsiyetini 13. Haftada söylemedi 15. Haftada söylüyormuş . İyi bir doktor ama iletişim konusunda odaya girmenizle çıkmanız bir oluyor o yüzden tereddütlerim var .
Pnr123 Denizmom bir doktorun sizi her konuda aydınlatıp rahatlatması çok önemli isterse Güler yüzlü olmasın . Güvendikten sonra herşey halloluyor . Arif bey çok yoğun bir doktor olduğu için size ayırdığı zamanda kısıtlı oluyor haliyle .