mrs_elisah 25+2 yiz :) hazırlıkları hızlandırdım 28-29 gibi çantamı hazırlamaya başlayacağım 30da tam hazır olsun diye. yarında kontrolumuz var inşallah yüzünü görürüz :)
Mehem emirasaff34_ 24 haftaya girdik bizde şükür ilk olduğu için korku kramplar tedirginlik sabırsızlık hepsi bir arada ama en cokta doğum ve acı korkusu sarmış durumda🙄🤷🏻♀️🤰🤲🏻🤗
Havvaozgur emirasaff34_ bizde 21 haftalik olduk 8de iş başı akşam 4 buçukta iş bitiyor eve gelene kadar 6 buçuk oluyor yemek temizlik saat 9 oluyor 😭
Mennu Beri_ilhan bende ayni 23 e girmek üzereyim dunden beri kaşıntım var ama catlama olmasin diye bebek yagi sürüyordum ablamlar falan o alerji yapmis olabilir dedi. Hamilelik ilerledikce bağışıklik düşünce alerjiye yatkinlik artiyor bizde de aynıları oldu dediler ama bilemiyorm yine de
askvehuzurum Ffc2224 ay bende 25+1 geceleri uyuyamıyorum çok halsiz oluyorum sağa sola dönemiyorum sırtım çok ağrıyor gündüzleri o kadar ağır oluyorum ki hiç bişey yapasım olmuyor sürekli uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum.. ☹️
Ffc2224 askvehuzurum benimde bel agrım cok fazla agrıyla uyanıyorum hiç bir iş yapmak istemiyorum gündüz kahvaltı bile hazırlayasım yok hep uyuyorum
Mennu Ben 23 e girmek üzereyim detayliyi yaptırdım bugun de doktor kalbinde biraz parlaklik gördü haftaya tekrar gel bakalim dedi ayni sorunu yasayan var mi acaba doktor endiselenmemi soyledi ama
askvehuzurum Ffc2224 geöer inşallah ya başında da çok çektim sonunda da çok çekecem belli rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Pembgl emirasaff34_ şükredin lütfen benim eşim her sabah 7 de gidiyor ve kesinlikle 9 dam önce gelmiyor ilk evlendiğim zaman depresyondan çıkamadım yalnızlıktan evin içinde 😕
emirasaff34_ Pembgl elhamdulillah şükrediyorum zaten demek istediğim 8-5 çalıştığına rağmen sıkılıyorum