tavuklupilav canim ben duzenli olarak 2 3 aydir gidiyorum . Ve cok rahat randevu alıyorum. Çünkü randevu almak icin persembe yada cuma sabahi saat 10 ile 11 bucuk arasinda sistemi aciyorlar . 1 haftalik olacak sekilde . Diger cumaya kadar olan randevular doluyor . Mesela dün sabah acildi 11 de hemen pazartesiye aldım ben . Mhrs uygulamasını indirip surekli takip etmelisiniz . Her seferinde ayni doktora denk gelmiyorsun evet . Ben ismail alaydan cok memnun kaldim . Sakin ve bilgilendiren bir doktor . Emrullah akay fatih omurcada cook iyiymis hatta bunlari instagramdan takip edebilirsin ama ben bulamadim inlara. Birisi bir hafta gebeye bakiyorsa diger hafta jinekolojide çünkü. Neyse uzun lafin kisasi hastaneden memnunum , ama asla asla kimseye randevu bulamazsan bile emrah dagdevirene alma . Pismanliktir. Ne kilo ne suyu iyi diye bilgi ne ultrason kagidi veriyor. Ben oyle istiyorum diyor üstelik. Sevmedim ben . Dediğim gibi, sabahlari bakin sisteme . Ben 37+2 yim ve eger 9.ayda iseniz randevusuz bisekilde acil yesilalandan iris yapabiliyorsunuz . Doktorum bana bu haftadab sonra randevu alma acil yesilalandan giris yap dedi . Ama ben dün kontrolumde emrah beye almistim ne yazikki hicbir bilgi vermeyince hemen pazartesiye bulunca ismail beye tekrar aldım. Ayrica arkadasim yeni dogum yapti coook memnun kaldi odalar tek kisilik, banyon vs var . Bir kadin regakatci kalabiliyor , sanci anindan itibaren. Dogum baslayinca refakatci çıkıyor. Dogum bitince geri odaya giriyor . Senide dogum icin cikarmiyorlar yani, hersey ayni odada gerçekleşiyor. Ve evet maalesef randevu alip 1 dk bile gec gelinc almiyorlar . Ama bende son 2 aya kadar özele gittim. Ama gerek yok , hastane ve ilgi cok iyi . Baya uzun anlattim umarim anlasiir olmustur🙂