Brazkurt Kızlar 32 haftadayım doktorum kanaman çok olur durduramayız o yüzden sezeryan dedi aranızda claxen yada hibor kullanıp normal doğum yapan varmı
Ikinciyibekliyorum Brazkurt şuanda bende clexane kullaniyorum canim. Ilk dogumum sezeryandi buda oyle olacak. Clexane kullanıp normal dogum yapanı görmedim duymadım ama bende burda durayım 🤗
Minigininannesi Brazkurt doktorun ne diyorsa çıkma ondan ben geçen hastanede yatarken kadın hastaliklarindan hastanın biri ameliyat oluyormuş kan sulandirici kullanıyorMuş doktorlar bırakmasını söylemişler ya anlamadı ya umursamadi kadın bilmiyorum kullanmış kadıni hayata zor dondurduler korkutma istemem ama hayatın gerçekleri bunlar o yüzden tehlikeye gerek yok doktor ne oneriyorsa dinleyin ve harfi harfine yapmaya çalışın önemli olan sağlıklı bir doğum
Sahip Brazkurt Bnde kullanıyorm 39 haftalık olduk doktorum sezeryan demedi hiç sancılarımı bekliyorum
EstAr10 Sahip merak etmeyin bu iğnelerin etki süresi 12 saat zaten, doktorunuz gerekirse kullanmayı bırakmanızı söyler. O anlatılan durumlar ancak aspirin türevi ilaçlarda olabilir , onların bir hafta önce kesilmesi gerekiyor