Gulsen4224 Limonn137 nişan geldi suyum geldi arkasına o sıra sancı başladı cnm 13 saat sancılardan sonra kavuştum bebeğime
Limonn137 Gulsen4224 Aminn inşallah 🥰 kaç cm acıklık vardı peki benm gittgmde bugun 3 den fazla demişdi doktorm
Limonn137 Gulsen4224 evet sancımda vardı serumla durdurmuşlardı ama bgun bakmadı acılma varmı yokmu dıye 2 gun once baktgnda 3 den fazla demişti inşallah bende kavusurum bugun bebeğime 🥰
Beyza_nazz Betulnht benimde aynı şekilde oldu bugün sarı sümsük gibiydi hafif agrım var ama geçiyor givi de ne yapsam bilemedim😮
Gulsen4224 Limonn137 inşallah cnm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin🌺 çok fazla hareket halinde olma cnm 😇
Beyza_nazz Limonn137 Aynen şuan belimde hafif hafif ağrı var ama bilmiyorum bazen gebelikte olan akıntılar var ya omu acaba diye düşünüyorum ama ondan farklıydı sanki anlamadım bende 🤷♀️
Limonn137 Beyza_nazz o akıntı bende de vardı ama böyle değildi farklı yanı gozle gorunce de anlaşılıyor
Beyza_nazz Limonn137 evet bende donup bir daha baktım çünkü ama anlam veremedim ne yapacagimi da şaşırdım sanırım ağrının geçmesini bekleyeceğim eğer geçmezse gideceğim 🤷♀️
Limonn137 Beyza_nazz 5 dk da bir girerse doktora git ama geçerse gitme agrıların artana kadar dur evde yoksa suni sancı istemezsin sanrm