Ermell valla kuzum ben gebelik başında taşındım istanbula güya büyük şehir her olanak var diye seviniyordum ama beni çok şaşırttı ne devlette sıra alabiliyorum ne de alabildiğim sırada doğru düzgün bir karşılama var hatta birisi hiç ultrason a bakmadan direk kan tahliline göndermişti zar zor sıra alıp çam sakuraya gittim şu testler var ama biz yapmıyoruz dedi kanuniye gittim 4 lü test istendi diye evrak doldurdu ama sisteme 3 lü girmiş kan verirken öğrendim sonuç 3 lü olarak çıktı ama doktorlar. Sonuç çıktığı gün ve saatte çalışmıyormuş gösteremedim. Doktor ismi söyleyemem çünkü evraktaki isim başka muayene eden başka asistanlar ilgileniyordu kocaelinden randevu aldım üşenmedim çıktım geldim. Doktor erkekti başta bi çekindimdi ama o kadar çok ilgilendi ki hatta oğlumu ilk gösteren de buydu yavaş yavaş tane tane konuştu uzun uzun inceledi ekranı da bana dönüktü bu süreçte 4lü ve detaylı isteyelim dedi 3lü sonucumu gösterince 4lüden vaz geçti detaylı için de yine bu hastaneden gün aldım.istanbulda ise iki de bir söyledikleri şu test lazım ama biz yapmıyoruz özelden doktor araştır.. İstanbulun tek adı varmış kendi çöp😒