UmmuHamza Merak ediyorum erkek bebekler sağda mı oluyor her zaman veya kız bebekler yoksa kişiden kişiye değişen bir durum mu ?
Sermec27 UmmuHamza benim oğlumda hareketler sağdaydı hep ama bu kişiden kişiye değişiyor bence kıza hamile olup sagda hareket eden cok duydum 🥰
annepanda UmmuHamza. İlk 6. Haftada gittik kese gormek icin doktorumuz dedi ki solda gozukuyor. Kiz diyorlar bakalim ne olacak.. 12. Haftada gittiimiz kontroldede buyuk ihtimal kız ama elbiye almak için acele etmeyin dedi.. heyecanla bir sonra ki kontrolü bekliyoruz 😁
Zeynepekr UmmuHamza Kızım olacak Allah’ın izniyle hep sağda hissettim doğumum yakın hala orda , inanmıyorum böyle şeylere 🤷♀️
Biricik93 yaseminyasemin aynen iki oglumda 2side solda olub..şimdi 3cu kiz dediler o ancaq sagilda kipirdiyor😊
Orange-sMom Bunların hepsi hurafe. Erkekte canın şunu ister kızda bunu ister erkek sağda kız solda erkekte sivri kızda yuvarlak karın vs vs. Bunların hepsi sizin bünyenize, bebeğe göre filan değişen şeyler cinsiyetle hiç bi ilgisi yok
UmmuHamza Orange-sMom evet bende öyle düşünüyorum şuan canım sürekli acı ekşi istiyor doktor erkek dedi 14-15 hafta da ama detaylıyı bekliyorum merak ettim sadece
Siyahan Ben ikizlere gebeyim şuan, benim de biri kız biri erkek, erkek olan sağ yumurtulıktan kız olanda sağ da benimki☺️ ama farklı olan vardır belkide…
halitefe UmmuHamza alakası var mı bilmiyorum ama ilk doktora gittiğimde sağ yumurtadan döllenme oldu demişti
mercimeginanne UmmuHamza cinsiyetle alakalı bir durum değil ki o. Yumurtalarımız bir ay sağ da bir ay sol da büyüyormuş ona göre yerleşiyormuş. bebeğim kız ve sağ tarafta
Esoo0698 UmmuHamza Valla benim kızım olucak sol kasığım ağrıyordu hep şimdi 21+5iz sağdan sağdan tekmelerini yiyorum 🥰
Nhnhknada- 4 yaşında bi kızım var şimdi 20+2 oğlumu bekliyorum biiznillah. Belirtiler kişiye göre değişiyo kızlar sağ da solda olması da değişiyo kızım sağdaydı şimdiki solda. Hem şunu da farkettim erkek ya da kız belirtileri başlayana kadar zaten cinsiyeti öğreniyoruz yani farklar 13. Haftadan sonra belli oluyo.
UmmuHamza Nhnhknada- maalesef gününümüzde cinsiyet yanılması okadar çok oluyor ki bir de burada okuduklarım çevremde kız bebeğin mavi kıyafetlerle hastaneden çıkması vs. Bir de hep böyle söylerler ya üstüne de aaa kesin erkek sağdaysa o zaman diye muhabbetler döner ☺️ Sizlere sormak istedim.
Siyahan Miragee demekki değişiyor benimde sağ yumurtalık taki erkek ☺️ hayırlısı ile kucağımıza alalımda inşallah pek bi önemi yok sağ ın, sol un☺️🌺❤️🤗
Orange-sMom UmmuHamza O da zamanla değişiyor benim de oğlum olacak ilk aylarda tatlıdan tiksiniyor sürekli tuzlu ekşi yiyordum. Şimdi deli gibi tatlı yiyorum. Daha değişir damak zevkiniz 😁