Hapymoom Karında çatlaklar oluşmaması için badem yağını duydum, kullanan var mıdır faydasını gören, birde çok küçük şişeler aşırı pahalı çabucak biter diye düşünüyorum başka alternatifler var mıdır
Derinsema Hapymoom ayy hic biseu yapmadim dedim kizimda catlamadi ama cok yanildim gobegim bacaklarim hep catladi😑😑
Nihall23 Hapymoom valla canım ne yaparsan yap catliycagin varsa catliyosun neler neler kullandım 34 haftadan sonra çatladım malesef
Orange-sMom Hapymoom Naparsan yap çatlayacaksan çatlarsın diyen çok kişi var ama ben öyle düşünmüyorum. Benim yanlarımda bacaklarımda hamilelikten önce kilo alıp vermekle olan çatlaklar vardı. Hem de 3 4 kiloyla olan çatlaklar cildim çok kuru ve çatlamaya çok müsait. Hamileliğimi öğrendiğimden beri mustelanın yağını kullandım haftaya doğum yapcam 1 tane bile çatlağım yok
haziranin25i Hapymoom 12. Haftamda başladım incia çatlak kremini kullanmaya 3 ay gitti. Şimdi bio oil kullanıyorum bir damlası bile tüm göbeğime yetiyor 🤗🌼
sibell777 Nihall23 acaba benimde ondan sonra Çaltıcak canım suan 60 kiloyum ama gram çatlağım yok hiç hemde 30 haftalığım bana krem sür filan diyolar da hiç yokkineden süreyim diyorum ama acaba çatlar mı ki
Orange-sMom Orange-sMom Pahalılık konusunda evet pahalı ama 2 ayda bir şişe yeterli oluyor vıcık vıcık sürmüyorum ben. Bir ara bi gün mustela bigün hindistan cevizi + badem yağı olarak dönüşümlü de kullandım öyle de yapabilirsiniz o zaman hamileliğiniz boyunca 2 şişe filan yeterli olacaktır
Serappp14 Orange-sMom bende mustela almayı düşünüyorum hindistan cevizi yağı ile donusumlu kullanmayı düşünüyorum ne zamam basladınız siz kullanmaya duzenlı sekılde
Orange-sMom Serappp14 8 hafta gibi filan haftada 2 3 kez sürüyordum. 16 dan sonra filan da her gün sürmeye başladım karnım çıkmadığı halde. Ne kadar nemlenirse cildiniz karnınız büyüyene kadar o kadar iyi olur. Dönüşümlü de kullanırsanız bütün hamilelik boyunca size 300 tl filan bi masrafı olur hem mustela hem diğer yağların toplam. Ben mustelayı internetten alıyorum eczanelerde pahalı. Hindistan cevizi yağını da procsin aldım 20 tl, katkısız oluyor 😊
Pinkyellow Hapymoom badem yagi baya tuylendiriyor diye biliyorum hindistan cevizi yağı kullanabilirsin canım cilde çok faydalı saçına bile surebilirsin
Sezensu Hapymoom Çatır çatır çatlayışını izledim 🤧 lierac krem ve bebek yağı kullandım ama hiçbir etkisi olmadı maalesef 38+5 dolu çatlak
Nihall23 sibell777 yok canım yapma ben catladogim hâlde krem sürüyorum daha fazla artmasın diye ki benim göbeğim çok buyumedide sana tavsiyem surmemezlik yapma ben sabah akşam sürdüğüm halde çatladım
sibell777 Nihall23 hadi ya öylemi diyorsun o zaman sürmem lazım kesin benim de herhalde doğumdan sonra bile çatlak oluşabiliyor sanırım
Nihall23 sibell777 çok pahalı bisey surmesen bile en azından bebe yağı falan sür bence en azından nemli kalmış olur