Oya5620 Anneler anne adayları 39+2 gunluguz kızımla doktorun verdiği tarihe 5 gün kaldı ve bende hala tık yok bu 5 gün içinde de sancım olmazsa ne olucak suni sancı mı vericekler yoksa bekletirler mı bi kaç gün daha bana yardımcı olurmusunuz korkuyorum
Havvamurat Oya5620 ben de 39+2 yim bugün adet sancisii gibi sancılarım var 2dun içinde doğar gibi geliyor doğmazsa ben de suni alcam. Bebek iri olduğu için gönüllü istiycem doktor 41de veriruriz suni dedi ama ben gönüllü isteyecegim
Oya5620 Boncukk-5 devlette doğum yapicam canm yok yani öyle birsy demedi doktor ama hani gün geçince ne yapıyorlar diye sormak istedim suni sancı almak istemiyorum çok korkuyorum
Oya5620 Havvamurat kaç kilo bebeğiniz ben korkuyorum suni sancidan dün benimde adet sancısı gibi kasıklarımda ağrı vardı ama şu an birsy yok
Tugce14 Benimde öyle 5 gün kaldı bakalım kontrolde ne diyecek doktorum bende suni sancı dan korkuyorum henüz bi sancım yok hayırlısı
Oya5620 Tugce14 ben en son pazartesi günü gittim kontrole bebeğin durumu iyi dedim doğumu bekliez dedi günüm kaç gün geçerse gitmeliyim acaba kaç gündür kasıklarım da adet sancısı gibi ağrı var ama normaldir diye düşünüyorum bilemedim
NurEmre41 Ben de 38+6 yım bebek 3750 gram bana da doktor 40 olunca alırız dedi normal istiyorum ama hiçbir belirti yok 40ı geçerse sezeryan dedi çünkü şekerim de yükselmeye başladı benim 😔😔
Oya5620 NurEmre41 inşallah zamanlı gelir bebeklerimiz benmde psikolojim bozuldu artık korkudan normal doğum daha sağlıklı diyorlar ama çok korkuyorum 😒
Oya5620 Hashasim2020 yaa peki hemen 40. Hafta da mı veeiyorlar çünkü bazı arkadaşlarım var 42 haftaya kadar bile bekleyen oldu
Hashasim2020 Oya5620 benim doktorum 41de verecekti canım ama 40+0da suyum geldi o yüzden suni sancı verdi açılma yoktu
Havvamurat Oya5620 evet canm özelde yapacağım ilk çocuk da özelde normal doğum oldu. Bu da inşallah oyle olacak
Oya5620 Havvamurat inşallah hayırlısı olsun bende kontrollerimi hep özelde yaptım ama doğum için 3.800 istendi çok geldi mecbur devlette yapmak zorundayım ilk çocuğum bide benm
Oya5620 Havvamurat amin inşallah canm sende öyle rabbim sağlıcakla kucağımiza almayı da nasip etsin inşallah