Mutlumandalina Kızlar çok heyecanlıyım doktorum 13haftalıkken yüzde 51 kız gibi demişti yarın cinsiyet öğrenmeye gideceğiz değişti mi merak içindeyim yarın 16+5 olacağız inşallah kesin olarak öğreniriz🤲🏻😍
Zalina Mutlumandalina merhabalar öncelikle bende çok merakliydim içim içime sygmadi gitdik 13haftaliken doktor büyük ihtimal erkek dedi ikinji sefer yine gitdik erkek dedi biz kendimizi erkeğe hazirladik isim bulduk hep oğlum diye sevdik sonra 19haftalikda gitdim detayli bakdi bizde video çekdik bacak arasi boşdu eşim çok heyacliydi içinden hep erkek erkek diye seslendi doktor tebrik ederim kiziniz oluyor dedi şok olduk eşim agladi mutluluktan ben tabi dondum kaldim amma şimdi kendimi kizim olacak diye inandiryorum bu sagatden sonra değişmezmiş kizda çok güzel şimdi çok mutluyum 😀 öncelikle saglikli olsunda 3bebek kaybetdim buda mucizemiz oldu rabime şükürler olsun sizede şimdiden saglikli kucaginiza almayi dilerim 🥰
19231923 Mutlumandalina 20.haftama kadar hiç göstermedi 20 de kız dendi ayrıntılı da erkek çıktı şok olduk🤣
Melek-bebek Mutlumandalina bnde 13 haftalıkken cinsiyeti erkek dedi 1 ay sonra teyit edicez dedi bugun kontrol var bakalım değişecek mi heyecanla bekliyoruz çok fazla değişen duyduğum için belki değişir diye düşünüyorum 🥰
Mutlumandalina Zalina duygularınızı çok güzel anlatmışsınız Allah sağ Salim evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻Sağlıklı olsunlar bir noksanları olmasında cinsiyetin bir önemi yok elbetteki ama böyle anne baba olarak hazırlık amaçlı birazda merak içerisinde oluyoruz bana baştan beri hep erkek gibi geliyor eşime hep kız gibi o yüzdende heyecanla beklemedeyiz 😍
Zalina Mutlumandalina teşekkür ederim canim rabim gönlüne göre versin öyle oliyor malisef heyecan oliyor ben normalde devlet hastanesine giderim çünki ordeki doktorum çok iyi bilgiside amma ona hep cinsyet üçin gitdigimizde bebegim ters dönerdi popasi hep dönükdü ikidir ayni oldu 5ayi bitirdik eşim merakliydi çok ben bu gün ögrenmeden gitmiyecem dedi hemen özele geçdik orda dönmüş megersem kiz çoçugu kendini saklarmiş kizim utanmiş erkek doktordan 😀inadida şimdiden ayni bana çekmiş 🙈ilk aylar hep turşu biber yedim hatda kalkip turşu suyu içdigimde oldu geeçekmiş hep ekşi turşu yedim tatli hiç sevmezdim doktora girmeden önce çikolata yiyin meyve suyu için ozaman oynarlar tam görürsünüz inşallah 🥰❤️
drysfk Biz çok erken öğrenenlerdeniz sanırım. 12. Hafta da öğrendik cinsiyeti, değişirmi diye korktuk ama sonra 14. Hafta da tekrar baktı kesinleşti 💙 oğlumuz olacak allahın izniyle 🙏😇 hepimiz sağ sağlüm alalım kucağımıza miniklerimizi 🙏😇💙
Karahan_ drysfk belirtileriniz neler acaba biraz bilgi verir misiniz . Bizede aynı haftada Erkek dedi 12 bitti yeni 13 haftalık oldu. Bulantım hiç olmadı baştan belli. Bide sağ kasık ağrım olur genelde. Onun dışında hamileligim çok rahat geçiyor fazla ayakta kalırsam kalça bel ağrım oluyor sizde nasıl di
drysfk Karahan_ 16+0 olduk bugün. Ama yaklaşık 7. Haftadan 14.haftaya kadar miğde bulantıları kusma halsizlikle geçti neredeyse hiç yemek yemiyordum sadece patates haşlamasıyla 2 ay geçirdim diyebilirim ağrım ilk öğrendiğimiz hafta (4.hafta) dışında hiç olmadı çok şükür 🙏 aynı sizin gibi çok ayakta kalırsam belim ağrıyor okadar ama bence belirtiyle cinsiyetin pek alakası yok gibi. Bugün tekrar kontrolümüz vardı yine gördük cinsiyetini 🤭💙💙 inşallah en kısa zamanda sizde öğrenirsiniz
Mutlumandalina Sirinimm bende anlamadım canım ama bence gördü ama emin olmadan söylemek istemedi bana yoksa tecrübeli bir doktor ben öyle düşünüyorum z😂
Mutlumandalina Melek-bebek o kadar iyi anlıyorum ki canım benim bu haftam hiç geçmedi yarın gideceğim bende Rabbim isteyen herkese aratmasın evlat sahibi yapsın inşallah çok başka bir duygu ilk hamileliğim bide benim
Melek-bebek Mutlumandalina gittim çok şükür iyiymisiz yine erkek dedi doktorumuz hakkımızda hayırlısı insallah
Sirinimm Mutlumandalina canım bazı doktorlar öyle yüzde yüz emin olmadan asla bişey demez bence doktorun sen soruyorsun diye öylesine uydurmuş böyle bi ihtimal yok çünkü 😂 birde benim doktoruma bazen çok ısrar ediyorlar yüzde 50 ihtimal erkek diyorum ona bile inanan oluyor demişti😂