Duygu4444 Yaşayan var mı kızlar? Acaba yeri daraldığı için mi daha az hareket ediyor, 2 gün önce randevum vardı bir sıkıntı yoktu kilosu gelişimide gayet iyiydi.
Bebis38 Duygu4444 bende 32 yim cnm bende öyle bir bakıyorum çok hareket ediyor bir bakıyorum az gece daha çok hareketli oluyor
melay1997 Duygu4444 bnmkide azaldı ama ben 3 saate bi hareket ediyormu diye bakıyorum sende öyle bak etmezse acile git
Bebis38 Duygu4444 cnm hareket etmedi gi zaman biraz karnimi falan sallıyorum kasiklarimin ordam vuruyorum biraz 😊sende öyle bir dene
melay1997 Duygu4444 uzanıp kontrol ediyorum annelik ne zormuş biraz kımıldamasa insan kafayı yiyor hayırlısyla alsaydık kucagımıza bide ben çok hareket edince kımıldamıyor onada dikkat et
melay1997 Duygu4444 ben hep ekşi aşerdiğim için kız sanıyordum öyle bekliyoduk😂 rüyamda 2 beyaz elbiseli kişi Allah diyor ki hamza isminin anlamına baksın dediler 1 hafta sonra ögrendik erkekmiş direk rüyam aklıma geldi eşime söyledim oda hemen kabul etti öyle yani😂😂
Duygu4444 melay1997 bizimde Mustafa olacak yanına isim bulamıyoruz Alp, Kağan, Alpaslan, Buğra arasında kararsız kaldık 😊