bus91 flowers almıştır tabi ben 9+4 de gttim cok hafıf eli kolu vardı doktor yaklaştırnca gördk vuct şekıl almıştı
Merry_merry flowers tabi ki şekil almıştır . Ben 9+1 de gittim ayağı ile elini oynatıyordu çok şaşırmıştık. Ama doktorun önemli sana detaylı göstermesi anlatmadı lazım. Şimdi 11+3 oldum diğer randevuyu iple çekiyorum 😍
bus91 flowers yas ben cok şaşırmıştım inş gittin yerin ultrasonu iyidir görursun kuzucum sağlıklıdır inş kalp atışı ben ilk defa duymuştum cok guzel bır duygu
Prenses23 bus91 evet orda herşeyi net görüyorsun. Ağzını burnunu, ağız açıp kapamasını . Ellerini yumruk yapmasını, ayaklarını oynatmasını. Suyunun içinde zaplamasını herşeyi görüyorsun 😍
bus91 Birgul bende 6 kasımı iple çekıyorum hem ikili teste gircez hemde doktor belki söylerım cinsıyetı dedı bakalım bende heycanlıyım ama daha cok vaaaarr
Gurbetkusu_43 flowers Almıştır tabiki annesi 🥰 biz de ilk 8+0 da bebeğimizi gördük. 2 ay boyunca acaba hamile miyim değil miyim diye bekleye bekleye 8 haftayı buldu anlamam, ilk gebelik olunca tecrübesizlik işte 😅😄
Gurbetkusu_43 flowers seni çooookk iyi anlıyorum canım inşallah kazasız belasız bebişinizi görürsünüz 🤗🌸