Kızlar merhaba bilen bilir burda son bir haftadır 28 ekimde doğurucam sezeryana alınacağim diyordum çünkü kimlikteki doğum günüm 28 ekim asıl doğum tarihim 22 ekim aslında. Bende 22 ekimde dogmaz nasıl olsa diye 28 ekime sezeryan günü alıyordum kiii. 22 ekim sabahı hastaneden aradılar gel covid testini yap hazır olsun diye yarın sabah gel yatış yapalım. Hayır hiç birşeyden haberimde yok tabi gittim doktorla konuşayım diye covid testini yaptırdım, birazda sancım var tabi ben stresten diye düşündüm nstye aldılar hemen. Nstde hiç hissetmediğim sancılarım 100ü buldu ama ben zaten normal doğum yapamazdım bebeğim makat gelişti açılmama bakmak istedi yinede doktor açılman yoksa eve göndereyim dedi ama 5 cm açılmam var,gidemedim…. Acil ameliyata alındım ee bebeğin kıyafetleri yok kayınvalidemi aradık çok şükür yetişti🤭 Ben genel anestezi oldum kızlar çünkü ani karar verildi ve hiç birşeyi konuşamadık doktorumla bende çok isterdim bebeğimi görmek ama olmadı. Onun dışında ağrılarınız oluyor ama dayanılmayacak gibi değil korkmayın. Sormak istediklerinizi zevkle yanıtlarım kızlar ameliyattan sonra neler lazım oluyor vs…
Uzun lafın kısası doğduğum gün 22 ekimde saat tam 17.11de benim 38 haftalık mucizem dünyaya gözlerini açtı ve emin olun anne olmak bu hayattaki en güzel şey. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah🙏
Ben happy kids’e kaçıyorum o zaman, çıkın çıkın geliiiin💃