Bicik Epifenomen benim ilk kizim 40+5 de dogdu suan ikincisi hamileyim 40+3 olacaz tik yok🤣 benim kizlarinsa gelemue niyeti yok 😭
Demetglrc Gizemli-emr doğum süreci 40+10gündür su normal rahimde açılma yok kalp atışları hareketler normalse beklenebilir.Pilates eğitmeni ve gebe eğitmeniyim ❤️
Sevgi_nur Esraugur2310 sağlıkla büyüsün inşallah suni sancida epidural basliyolarmi yoksa doğum zamanımı basliyorlar
Esraugur2310 Sevgi_nur açıklık 4-5 cm olduğu zaman ve aktif sancilar oldugunda takilacakti epidural ama firsat olmadi bende canim
Esraugur2310 Mervegrbz sancı anında zor oldu biraz ama derin derin nefes almak gerekli o zaman biraz olsun rahat geciyor
sedanuratas Esraugur2310 oğlunuz kaç haftada doğdu acaba benim ilkim de 35+5 te doğdu 32+4 üm bebeğim kanala girmiş bile çok ağrım var progestan fitil kullancam 15 gün 🥴
Begm29 baby26 sancının 35 oldugunu nerden bildiniz bnm doktor bakıyor iyi diyor kağıtta nerde yazıyor
baby26 Begm29 yok kağıtta değil ağrım oldukça ekrana baktım o sancı kısmı 18 lerden 35-38 e filan yükseldi onun dışında hep 15-20 arasıydı 2-3 kere yükseldi ama 40 ı geçmedi
Ozgebyr Esraugur2310 maşallah sağlıcakla büyütün yavrunuzu ilk doğum epidural demissiniz sizde hiç bi yan etkisi oldu mu benim ilk gebeliğim 39 haftalığım her an gelebilir epidural alsam mi almazsam mi bilemiyorum herkes farklı bişey diyo
Esraugur2310 Ozgebyr epiduralde yan etki hic olmadı bende dogum sonrasi gram agri bile olmadi hatta dikislerde de. Ama bundan dogumdan sonra rahim ağrısı cektim hala da az az cekiyorum
Esraugur2310 Nihall23 Hastanede suni sancı yerken en çok yürümek ve pilates topunda daireler çizmek ise yaradi zaten hizli gelişti hersey
gokcek07 Esraugur2310 Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün 🙂 Bizlere de dua et darısı sağlıkla bizlere, benimde normal doğum görünüyor nasipse bekliyoruz 39 dayım da bakalım kısmet ☺️
inancalmira Esraugur2310 şuan bizde 35+5 iz bir yandan insan çok sevinse keşke benimkinde doğsa dese de her şey zamanında güzel bir gün benim kızımda annesinin yanında melekler gibi uyuyacak
bsrkn Esraugur2310 2500 grm benim kızımda şu an. ve 37+2 olmamıza rağmen 😅 çok mi küçük buruş buruş felan mi ben çok merak ediyorum kızımın nasıl olacağını 😅
698 bsrkn yaa benmde sizn gibi kilosu ve haftası bende çok merak ediyorum hep tombik bir bebek olmasını hayal ediyordum olmadı sağlıklı olsun da sorun değil ama çok mu küçük oluyorlar merak ediyorum 🙂
Fatihinannesiii Benim de enfeksiyon var ilk bebeğim 40+6 da doğdu ama bu kız erken gelecek gibi hissediyorum, hissettiğimiz çıkar mı acaba :))