Elvina Merhaba sevgili anneler ve anne adayları Bursa Yıldırm Doruk Embiye YILMAZ a giden var mı sizce nasıldır yorumlarınızı alabilir miyim 🌸
Umutt22 Elvina normalde jimere Elvina doktorum farklı benim ama mecbur doruğa gitmem gerekti bir iki defa embiye hanıma denk geldim gayet ilgiliydi ama doruğa gidecekseniz Kemal köroğluydu sanırım müthiş bir doktor onu tavsiye ederim
Elvina Hurmuz16 bende gittim geçenlerle sorularımın yanıtını çok güzel aldım genel bi kontroldu ama çok pozitif geçti 😍🌺
Hurmuz16 Elvina evet canım çok iyi doktor çok yardımcı oluyor sen sormadan bile herşeyi anlatabiliyor bişey olduğunda ben direk whatsapptan yazıyorum hemen geri dönüyor muayeneden sonra kaldırıyor yardımcı oluyor çok 😍🥰🥰
Elvina Hurmuz16 şuan var mı bilmiyorum çalışma aşamasındayız 🌸 genel kontrole gitmiştim zaten her hangi bi sorun görmedi çok şükür 🌺
halimme Hurmuz16 Muayene ve dogum ücreti ne kadar canım bende doktorumu degistiricem embiye hanım vr çekirge dorukta dilek doğanbaş arasında kaldım
Hurmuz16 halimme muayene ücreti 140 canım dogumu normal 2600 sezaryen 3000 canım gitmeyi düşünüyorsan hiç düşünme derim mutlaka git ve gittiğine pişman olmıcaksın eminim 😊🥰
halimme Hurmuz16 gidicektim canım hic dusunmemistim gitmemeyi ama galiba kendine muayene açmış oyle duydum belki ucreti orda farklı olur çom yükselirse diye bilemedim 😊 cok sagol bu arada canım 😘
Hurmuz16 halimme hayır canım dorukta Embiye hanım daha geçen gün whatsapptan mesajlaştık biz öle bişey olsaydı kesinlikle söylerdi kuzum 🥰😊