Deletedmom379 irva gel bir de bana sor kendimi gündüz uykusuz bırakacağım gece erken uyumak için diyorum gece uyumuyorum napsak ki 😂
irva Deletedmom379 Hahahaahahaha inat çıktı desene 😁 bir kaç günün kaldı.Hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah canım.Aman alıştın uyku olmamasına zaten doğurunca uykusuzluğa devam.🤦♀️ Ben şuan uyumak istiyorum ama yok bir şey uyutmuyor.
irva Deletedmom379 Ohoo sen ne diyorsun acayip uyuz oluyorum 😅 şuan tv odasında uyumuş durumda.Gidip ses yapıp geri geliyorum.Bazen dürtüyorum kalksana diye.😁
Deletedmom379 irva shhssh bende çok yapıyorum işte daraldım falan diye uyuz oluyorum ya 😂 öyle zemin rahatlık ayırt etmeksizin uyuyamaz aqa
irva Deletedmom379 Aynen aynen şimdi mesela kedileri yanına salıcam mecbur uyancak 😁 zaten evden çalışıyor sabah erken kalkıp işe gitme durumu da yok ki kıyamamazlık edeyim.Bilerek ses yapıyorsun dimi diyor bana hep zaten yooo diyorum 😅
Deletedmom379 irva zaten yooo deyip de bize kızma imkanı yok. Diyelim kızdı ne oluyor o zaman trip başlıyor günahımı alıyorsun diye 😂
irva Deletedmom379 hahhaahahhaa üfffff hemde en alasındaaaaan 😅 sonrası harika ama akşama kadar her yerde pervane istediğin her şey oluyor.Günaha sokacan beni şimdi adamı gidip uyandırım bari 😛😅😅
Deletedmom379 irva bir de biz öğlene kadar uyurken niye ses çıkardın niye mutfakta çat çat ses yaptın ben uyuyamıyorum bilmiyor musun dhshsh karıcım özür dilerim valla duyduğunu bilmiyordum. 😂