Ayseonayli4554 Kızlar 36+3 haftalik hamileyim midem çok ekşiyor arada ve bebeğimin hareketleri çok azaldı karnımda baya inmiş yarın ilk işim kuaför olucak sonra da doktora gitmelimiyim ???
Serpil34 Ayseonayli4554 bu haftalarda hareketleri azalıyor cnm ayrıca miğde yanması ekşimeside oluyor ama kuaföre git hazırlıklı ol doktora gitmen gereken bir durum yok bence
Zuhal14 Ayseonayli4554 şah bugün kontrolüm vardı mide yanmasını söyledim artık kafası göğüs kısmımıza baskı yaptığı için daha fazla mide yanması normalmiş
Ayseonayli4554 Serpil34 annemde öyle diyor ama ilk gebelik olunca insan bir tedirgin olmuyor değil bebeğim sanki alt tarafta toplanmış gibi kuaförde ağda doğumu etkiler mi acaba 🤔
Serpil34 Ayseonayli4554 yok cnm ben 38haftalık hamileyim daha dün ağda yaptırdım sorun olmuyor zaten dikkatli bir şekilde yapıyorlar ağdanı korkma
Ayseonayli4554 Zuhal14 ama son ayda aşağıda olduğu için bu kadar olmaması lazım ben hissediyorum aşağıda benim bebeğim çünkü goguslerimle göbeğim arası mesafe artmış göbüşüm aşağı düşmüş