ZEhrA_94 zeyzey95 cnım çatı muayenesinden dir olabiliyor devamlı gelen bir kanmaysa gitmnde fayda var
KbraAkyol zeyzey95 tmm o normal çatı muaynesinden sonra ağrı sancı varmı ? Bence hemen gitme suni veriyorlar
Serpil34 zeyzey95 yani çatı muayenesi olmadıgım için bilmiyorum ama burda ne desek doğru olmaz bana kalırsa riske atma doktora git
zeyzey95 KbraAkyol yok hiç sancı falan normal doktor zaten dedi kan gelebiliyor normalde ama senden geleceğini sanmıyorum demişti
zeyzey95 Fatos2304 doktorun numarası yok hastaneyi aradım nöbetçi doktor gel dedi ama çatı muayenesi olduğumu söylemeyi unuttum telefonda
zeyzey95 ZEhrA_94 hastaneyi aradım ebeyle konuştum çok fazla olursa saatte bir ped dolduracak kadar falan gelirsiniz dedi. Bakalım takip edicem biraz bebek de hareket ediyor
Ririsea zeyzey95 benimde öyle oldu 3 4 gun once suan 38+3 ama kanama vs yok doktor normal dedi ilk muayaneden sonra kanama olması
Ririsea zeyzey95 pembeydi peceteye silerken geldi 1 2 gün sonra gelmedi korkmana gerek yok pedi dolduracak kadar olursa kork hâlâ bekliyorum bende🤦🏻♀️