KbraAkyol Uykuya bir türlü dalamıyorum arkadaşlar varmı benim gibi olan üstelik çok çok yorgun olmama rağmen 😞 bebiş geceleri maşallah durmuyor vajinaya baskı oldukça wc ye koşuyorum 🤦🏼♀️ Huzursuz bacak sendromu da var 😞 uyumak istiyorum çözümü olannnn
Med KbraAkyol bende uyuyamıyorum 37 yim. Surekli bir wc git gel. Gözlerimi yorayım diyorum bakınıp duruyorum öyle hayırlısı 😁
gokcek07 KbraAkyol tatlım insanlar birden uykusuzluğa alışamazmış, işte bu yüzden Rabbim in hikmeti aslında bi nevi doğum sonrasına hazırlanıyoruz, bunlar doğal şeyler bende öyleyim 1 aydır ama sabır ☺️
Ua16 KbraAkyol yalnız değilsin. Hamileliğin başından beri olan uykusuzluk son bir aydır tavan yaptı. Sürekli ev ihtiyacı kaşık ve sırt ağrısı da cabası. Yatmadan ılık süt içip biseyler izliyorum zar zor geç saatlerde ancak uyuyabiliyorum 🤦😁 37. Hafta bu arada
feamtrmea KbraAkyol ayy bende ya kaç kere wc ye gidiyom onuda sayamıyom artık yataktan kalkışım zaten zorlu gidip gelene uykum yine kaçıyo e boş boş yat yat belimde ağrıyo ☹️😄
Merve0586 Med bende uyuyamıyorum 37+2 sürekli lavobaya gidiyorum burnumda tıkanık artık bundan sonra uyku felan beklemeyin bence kızlar bizim için uyku bitti 😃
KbraAkyol Med ay bende öyleyim ya gözlerim kapansın diye hep telefon falan uğraşıyorum ama yok gözümü kapasam bacaklardaki huzursuzluk rahat bırakmıyor son günlerimiz uyumak için zaten her saniye kıymetli ama bu defada uyku yok😔😔😔😭😭
KbraAkyol Merve0586 Haticeidiz ay yalnız değilmişim yaa kızlar mahfolduk napacaz nasıl uyuyacagız birde benim 2.5 yaşında kızım var sabahın köründen kalkar benide kaldırır🤦🏼♀️
Haticeidiz Ben de 37 haftalığım geceleri asla uyuyamiyorum ve şuan sırt ağrısından mahvolmuş durumdayım 😕
KbraAkyol gokcek07 ya ben zaten 2.5 senedir uyuyamıyorum dogru düzgün bir kızım oldu olalı 😍 simdi tam o uyutuyo derken oğlum karnımda Rahat bırakmıyor sağolsun
KbraAkyol Med Ua16 Fatos2304 uyanık kaldıkçada acıkıyorum🤦🏼♀️ Doğum heyecanıda var gelsin artık bir an önce diyorum 😞
KbraAkyol Fatos2304 aminnn inşallah kızlar zaten bir kaç haftaya hepimiz inşallah hayırlısıyla kurtulacaz 🙏🏻🙏🏻