Seymaaygzz ay biz senle aynıydık bugün 40+0 oldum. Dun Akşam kontrole gittim bende son durumu öğrenmek için. Doktorumla baya konuştuk ve beni psikolojikmen çok rahatlattı. Hala bir hafta 10 gün kadr daha vaktim olduğunu kendimi sikmamam gerektiğini söyledi muayeneden önce. Doğum fikrini aklından çıkar ki bebek stres olmasın kendini bıraksın dedi. Sonra ultrasonda muayene etti 4-5 günün daha var gibi gözüküyor dedi. Sonra çatı muayenesi yaptı 1 cm açıklığım varmış çok sevindim. Yine dedi birkaç güne gelirsin sen doğuma dedi. Sonra nst ye gittim. Keyfimde yerindeydi moralim çok düzelmişti gerçekten. Nst de 5 dk bir düzenli sancılarım çıktı ama ben onları kasılma şeklinde hissediyormuşum . Sancılar 100 e vuruyor ama hissetmiyorum. Doktorum daha kısa zamanda da gelebilir ama bir haftayida bulabilir dedi. Öyle konuştuktan sonra kafam öyle rahatladı ki. Her wcye gittiğimde nisan geldimi diye bakmıyorum artik. Sabah uyandığımda bu gece de doğurmadım diye üzülmedim. En ufak agriyi acaba dogum mu diye düşünmüyorum. Bu bebek bi şekilde gelecek barı rahat gelsin artık. Sende stres yapma diye yazdım baya uzun oldu ama insallah sana da iyi gelir ☺️