Esinnnn Kızlar önerilernizi bekliyorum ben milan yadan karanda takılı kaldım ama farklı güzel önerileriniz varsa beklıyorum
Merve8494 Esinnnn biz Beyazıd koymaya kadar verdik fikir olsun çokta değişik bise arama bende anlamı cok önemli çocuklar için
Mrv2534 Merve8494 bende erkek olursa beyazdı düşünüyorum oğlum var Cihangir adı ikinci gebeliğim şuan cinsiyet belli değil göstermiyor 😊 kaçıncı gebeliğiniz sizin ?
myboybabyy Benim oğlumun ismini de karan olacak bende miran ve karan arasında kalmıştım miran kayra mirhan bunlarda beğendiklerim ☺️
Deletedmom379 Kesici Brn16 Ebruaydn myboybabyy Esinnnn Oy birliği ile Karan ismine karar verilmiştir bence :)))
Almilaaa Kızım olucak ama erkek olsaydı ismini kesinlikle Karya koyucaktık. Şimdi minik Almila’mızı bekliyoruz ama💕🥰
Esinnnn Deletedmom379 karana karar verdık ama yanına isim istiyorm bıtane daha ama bulamadım cok KARAN ATEŞ Diyoruz bakalm
Deletedmom379 Esinnnn bence karan ismini de düşünme dönemlerde moda oluyor çoğu insan koyuyor o dönemin çocukları hep aynı isim oluyor. Bi sınıfta beş tane Karan var gibi mesela.
Cerla Mrv2534 bizimde cinsiyet henüz belli değil ama cihangir bende çok istiorum yada egemen ama cihangir ismi bebekte nasıl oluyor yani ismini taşıyabiliyormu merak ediorum