Caglagok Kızlar bugün öğrendim kızım olacakmış🙂 isim olarak “GÜNEŞ” düşünüyorum. Güneşin önüne yakışacak Kuranda geçen isim önerileriniz neler?🙂
deletedmom24 Caglagok canım güzel bir isim fakat ateş volkan güneş gibi ateşi çağrıştıran isimlerin dinen hoş olmadığını duymuştum. Yanlış biliyor olabilirim ama araştır istersen 🙂 Güneş Nil nasıl bu arada ateş ve su 🙂
Tugbaumit Caglagok Kızım olursa ismini İkra koymak çok istiyordum ama oğlum olucak 😂 Yaratan Rabbinin adıyla Oku demek anlamıda 🤗
Emineslh Caglagok hilal ❤ kızım olsa şevval hilal isterdim ama güneşin yanına bayrağımız gibi hilal çok anlamlı ve güzel bi isim ama şevvalde çok güzel
Caglagok deletedmom24 güneş nil güzel oldu🙂 canım araştırdım bir çok ayette güneş geçiyor inşallah sorun değildir ya çok içime sindi güneş çünkü☺🙏🏻
Zuve Caglagok klasik isimler seviyorum ben şahsen🙂 herkesin farklı oluyor zevki inşallah güzel bi işim bulursunuz
Caglagok Tugbaumit allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım🙂 evet ikranın anlamı çok güzelmiş☺
Tugbaumit Caglagok Dimii belki ikinci kız olur koyarım napalım ☺ Amann onlar sağlıkla gelsinlerde gerisi teferruat😂
Caglagok Tugbaumit aynen ikinci kız olursa koyarsın 🙂 evet önemli olan sağlıklı olmaları tabi isim bulunur bir şekilde 🙂
Ikinciyibekliyorum Caglagok gorumcem 2 ay once dogum yapti kızının adını Gunes koydu 🤗 masllah bir tatlı sarı saçlı yeşil/ mavi degisik gözlü bir kiz rabbim nazarlardan korusun insallah 1🙏🤭
DidemVadatAkku Caglagok ben kızım olursa Elif Ravza diyordum ama oğluşum olacak Allah nasip ederse 😊 bi dahaki çocuğum nasip olursa eğer tekrar hamile kalmak ve kız olursa elif ravza koycam🙈
Seyda123 Caglagok bende gunes ismini cok seviyodum ama malesef koyamadim esim de istemedi hemde okadar cok sinmistiki icime isim hic bir ismi simdiremedim snra.