Dila_06 Robot süpürge aldım çok memnumun mop özelliği de var fakat aklıma bişey takılıyor mop suyuna yüzey temiZleyici Ekleyip kullanan var mı yüzey temizleyici eklesem cihaz bozulur mu kafam karıştı
Reysare Dila_06 bende aldım cnm yüzey temizleyici koyuyorum bir yemek kaşığı yetiyor mis gibi oluyor evim 🥰
Senaaay Dila_06 ben koyuyorum canım hıc bir sorun olmadı aksıne mis gbi kokuyor. Ki su gibi temızleyıcı de karısmıyor makınaya ara ara sprey gbı sıkıyor
Dila_06 Yasemin301 ben baya araştırdım ama hıc biyerde bulamadım bunla ilgili birsey siz mağazasından mı öğrendiniz hangi model kullanıyorsunuz
Dila_06 Mnp ben aldım çok memnum elim ayağım oldu yürüşe çıkarken çalıştırıyorum geldiğimde heryertertemiz s5 max modelini kullanıyorum
Yalinamir Bende de s5 max var , bende içine herhangi birşey konulmaması gerekiyor diye biliyorum .Cesaret edemedim bozarım diye .Sadece suyla kullanıyorum,
Dila_06 Yalinamir bende aynı şekilde ama söyle içine bi çiçek kokulu bişeyler kullanabilsek hiç fena olmaz☺️☺️☺️
Tugbaoztrkmn Merhaba hanımlar bende almayı düşünüyorum ama tek kafamı karıştıran kapı eşiklerim biraz yüksek oradan inip çıkabilir mi acaba
Yalinamir Tugbaoztrkmn kaç mm ye kadar çıkabileceği özelliklerinde yazıyor eşiğinizi ölçüp bi bakın isterseniz
Bernay Tugbaoztrkmn bence kapı eşiklerinizi kırdırıp alın , yani ben olsam öyle yapardım alabilecek olsam 😂 kesinlikle alırdım
sevaalya Ben de V2 mop pro kullanıyorum. Çok az beyaz sirke ile kullanabileceğim söylendi o şekilde kullanıyorum. Deterjan vb şeyler köpürdüğü için zararlıymış
Tugbaoztrkmn Bernay oda aklıma gelmedi değil en kötü ihtimal öyle yaparım 😆 almak farz oldu evde ikizler var şimdi 3.yolda biraz rahatlatır en azından beni 😅