annecikk_ Hanimlarr oluyorum oluyorumn 38+4 uz usuttum galiba esim hastaydi banada gecirdi😭😭 Burnum akiyo durmudan bogazim bi tuhaf agriyo kulagim disim basim agriyo Birde ucuk cikti dudagimda sabahtan beri geberdim😭 Yeni dus aldim daha bi fenalastim simdide icim yaniyo alev alev Ben boyle nasil dogum yapicam😭😭😭
koala06 annecikk_ Limonu ikiye bölüp iç kısmıyla ayak tabanlarına iyice masaj yapıp çorap giyip uyumanı tavsiye ederim bi iki gün dene iyi geliyor😘
annecikk_ koala06 ya ben huyluyum biraz asla oyle uyuyamam keske yapabilsem🥺🥺 afedersin ustsuz yatiyorum uyuyamiyorum huda hamilelikle ortaya cikti🤦🏻♀️🤦🏻♀️ cok tesekkur ederim yinede balim💖💖
SeldaSngl Ayyy Allah yardımcın olsun. 26. Haftadayım mide, sırt , bacak ağrıları , gaz sancısı mahvoldum valla. Artık ne yapsam fayda etmiyor sanki. Hayırlısıyla bir doğursaydık ben gece uykusuzluğuna yorgunluğa razıyım yeter ki şu ağırlar geçsin 😔😓😢
annecikk_ SeldaSngl balimm o yollardan da gectimm yeni rahatlamistimki tam bu sabah birden boyle uyandim neye ugradigimi sasirdim🥺🥺🥺 Cok zor Allah yardimcin olsun cekmeyen bilmez gercekten ama o gunlerde de onlar oluyor😪🤦🏻♀️