Esoo0698 Ay kızlar gece sohpeti biraz değişik ama konuşalım yani değilmiii 21+5 im haliyle artık karnımda büyük yani tuvalete otururken zorlanmaya başladım artık 😁 İlerde nasıl olucak acaba karnı büyük anneler sohpete gelebilirmii 😁😁
2artiikizannesi Esoo0698 ben ikizlerimi bekliyorum norml tuvalete oturmak mümkün değil canim klozet kullanıyorum evimde iki tane klozetim var alaturkada var ama oturamam oraya asla
Rabia95 Esoo0698 37 haftalığım klozet var ama oturmak tam bir eziyet direk kaburgalarım batıyor ya da bebek hemen tekmeliyor, çok rahatsız oluyorum. Dışarda lavaboya girmem gerekirse muhakkak alaturka kullanıyorum ama onda da dizlerim titriyor.
Ceylanaydemir Esoo0698 valla benim evimde alaturka var ama kullanılmıyo zaten kaynanamlarda da sadece alaturka var gitmiyorum oraya sırf o yüzden artık 27+5 im baya büyüdük artık imkansız oraya oturmam
Melikeakkc Esoo0698 yaaa ben 28. Haftalık hamileyim dışarda gittiğimiz yerde klozet yoktu oturumadım Squatta gibi durdum ama kalkışım çok zordu karnım öyle acıdı ki valla önceden hamile kadınlar nasıl alaturkada oturuyormuş onu düşündüm o gün hep karnım ağrıdı
2artiikizannesi Esoo0698 allh kolaylık versin cnim normale oturmk mümkün olmuyor valla çok zorlaniyo insan
Bsrabyrktr95 Esoo0698 bizim evde klozet var annemgil de normal bende orda girince wc ye çok zorlanıyorum 😅
Esoo0698 Rabia95 Alaturka kullanabiliyormusuun inşallah bende kullanabilirim çünkü başka şansım yook 😁
Beyza_nazz Rabia95 Kesinlikle 👍 33 haftadayım bende de aynı sorunlar var kaburgami zaten artık hissetmiyorum 😂 ama alaturka da zorluyor
Rabia95 Esoo0698 kullanamıyorum kuzum 😂 hastaneye falan gittiğimde mecburiyetten kullanıyorum evde klozet var yoksa
Ayseguldt Esoo0698 sık sık kabız olmazsın bide klozette idrar tam boşalmıyomus bebek idrar kesesine baskı yaptığı için bence okadar da zor degil alaturka kullanmak
mrv_b Ya ona nasıl yapıyorlar ben altıma yapmış gibi hissediyorum 😩karnım büyüse de oturamam onda yapamam ben 🤦🏻♀️
Merve2016 İkinci hamileliğim ikisinde de hiç klozet olmadı hep alaturka tuvalet e gittim sonlara doğru biraz zorluyor ama mecbur olunca insan bir şekil hal ediyor zaten kolay doğum içinde bu tuvaletlerin daha faydalı olduğunu söylüyorlar
Esoo0698 Merve2016 Bende öyle duydum ama zorlukları nasıldı acaba diye merak ettim fazla merak iyi değilmiş onu anladıım 😁😁