nisanmaral Snszasla merhaba Iğdır görünce yardımcı olayım dedim 😅 ben de abdulhamit beye gideceğim doğumu bulut hastanesinde yaptırıyormuş.
Snszasla nisanmaral merhaba ay çok makbule geçer valla 😀 bende artık karar vermek zorundayım bu hafta gideceğim ama bulut hastahanesinde yeni doğan bebek ünitesi yokmuş sanırım varmı öyle birsey ya doğumu Iğdır’da yapsak sorun yaşarmıyız böyle bi konuda
Caglanuroney gokcek07 maşallah bitmiş bile senin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalim inşallah bebeklerimizi 🥰🥰
Snszasla nisanmaral bende orada yapmayı düşünüyorum olduğum yere en yakın yer orası diye Abdülhamit beyi de instagramdan filan takip ediyorum hakkında yapılan yorumlarda iyi en iyi seçenek orası gibi geliyor sen kaç haftalıksın canım
nisanmaral Snszasla sordum yenidoğan ünitesi yokmuş, küvez varmış. Benim 11+6 ultrasona göre. İkili testi yaptırdım bugün, sonuç çıkınca abdülhamit beye gideceğim. Sizin kaç haftalık? 🤗
Snszasla nisanmaral sağlıkla al kucağına inşallah canım 🤗 bizde 28 haftalığız yeni doğan ünitesinin olmaması bi sorun teşkil eder mi acaba ya imkanlar filan nasıl acaba sırf bu konu yüzünden doğum şeklimi değil doğumu nerede hangi doktora yapacağımı düşünüyorum artık 😒
nisanmaral Snszasla yenidoğan erken doğum olursa gerekiyormuş sanırım. Hastane iyi gibi, bir de önceki çalışanlar da iyi anlattı tek kişilik oda oluyormuş vs. Abdulhamit beye gidelim bakalım, o da çok öneriliyor zaten 🤗
Snszasla nisanmaral valla instagramda görüyorum okadar çok doğum yapan varki diyorum bi sorun olsa sıkıntı olsa onca insan neden orada doğum yapsın kimse kendini riske atmaz ki doktorda zaten bi sıkıntı görürse kendini riske atmaz sonucda randevu filan almak için internette var numarası ama daha hiç denemedim sende varmı doktor beyin muayenesin numarası filan canım
buseyusuf27 gokcek07 edirne/keşan son 32 doktora göre tabi sata göre 26 gün 😁🙈 artık zamana bıraktık nezaman gelırse 🤷♀️
Fatmaada2015 Snszasla özel bulut hastanesinde yapıyor bende Mahmut bee gidiyorum aslında memnunun ama haftaya bende abdülhamite gideceğim sonra Doğum için hangisi karar wericem
Snszasla Fatmaada2015 bende bu hafta içi Abdülhamit beye gideceğim artık doğum adına onunla devam etmek istiyorum Kars da gittiğim doktor doğum yaptırmıyor o yüzden kars a gitmem çok da doğru değil. bulut hastahanesi nasıl bi hastahane önemli bi durum da hemen müdehale filan edebiliyorlar Mı
biranneden1 Snszasla ben de ona gidiyorum . Başka bir doktora gitmeyi hiç düşünöedim. Giden arkadaşlarım memnun olduğunu söyledi