benan_ Happykariner yani erkenden kastım illa 7-8 de değil 9 10 gibi de içebilirsiniz önemli olan yarım saat kadar başka hiçbir şey yiyip içmemeniz
Tugba6336 YazeeL değeriniz gebelik için normalmiş. ilaç kullanıyor musunuz.? birde gebeliğin kaçıncı haftasındasınız? eşim bunları sordu
YazeeL Tugba6336 ilaç kullanmıyorum ilk defa bakıldı başka bir tahlilde kadın doğum yönlendirdi sonucu göstermeye gidemedim daha
Tugba6336 YazeeL 2. trimester için normal diyor. kadın doguma kontrol için gittiğinizde tekrar baktırın. rica ederim ne demek geçmiş olsun 🙂
Ozgebyr Happykariner doktorun dozunu yukseltmesi gerekiyir kendi basina ne yapsan da bos olmaz ben 12 senedir kullaniyorum tiroid hastasiyim sabahları aç karna alıyorsunuz dimi bide ilacı içtikten sonra en az yarım saat bişey yemeyin ama doktorun dozunu arttırması gerek onun dışında kendi düşüremezsin
Nssyclk Happykariner ben tam olarak 5.4 ile hamile kaldım. Önce 25 mg kullandım çok az düştü sonra 50, sonra 75’e çıkardı doktor. Şimdi 2-3 arasında gidip geliyor değerim. Doktorum ilacı düzenli kullandığın ve çok yükselmediği sürece sıkıntı yok dedi.
Happykariner Nssyclk 5.4 le hamile kalmanız beni mutlu etti açıkcası umut oldunuz bana 🙏 Saglıkla büyütün bebeğinizi darısı bana 🙏
Nezosikra Happykariner bende troid hastasiyim canım hamilelikte degerinin 2 buçuk altında olmasi gerekiyor değerlerin düşünce hamile kal ben çünkü yüksek troid yüzünden 2kürtaj 1 düşük yaşadım doktor kontrolünde hamile kal rabbim gönlüne göre versin inslalah
Happykariner Nezosikra inşallah düşer benim de değerim diğer gebeliğim olumsuz sonuçlansı onda troitlerim 2 idi. Düşmesi için bolca dua ediyoruz bakalım