phdmom Happykariner demek ki yetmiyor daha da yükseltmesi lazım ben 75 ile başladım şu an 175 içiyorum
phdmom Anne18 2 saat değil en az yarım saat yememek lazım prospektüslerde de öyle yazıyor. Ama her gün aynı saatte içmek çok önemli dedi bana doktorum
alindas Happykariner ben 100mg’a çıktım bakalım düşecek mi, benimde 3te takıldı kaldı. Ayın sonunda randevum var
Happykariner Tugba6336 eşinize şunu da sorar mısınız hapı erken uyanıp atsam sonra uyusam yanlış kullanmış mı olurum? Emilimi için iyi olurdu yoksa 2 3 saat sonra uyanırdım
Tugba6336 Happykariner eşim erken uyanıp alsanız bişey olmaz dedi. yanın da hiç bir ilaç kullanmasın sadece diyor.
mervedaldaban Tugba6336 benimde tsh 0.04 çıktı böyle bi durumla karşılaşan var mı yani bi bilginiz var mı yardımcı olabilir misiniz
Tugba6336 mervedaldaban mervedaldaban sordum hipertroidi çıkmış gözüküyor dedi. bir endokrinoloji ye görünmenizi söyledi.
Tugba6336 Anne18 valla eşim Dahiliye doktoru. ben 40 dk bekliyorum en az ve 25 mg ile başladım düzelmedi 75 mg yaptı eşim. yanlış olsa yanlıs kullanıyorsun 2 saat bekle derdi.
Remziye02 Happykariner 25 mg kullanıyordum 24 haftalıkken 3.55 kadar cıktı 50 mg kullanmaya basladın dun 1.77 dusmustu
buse0935 Happykariner niye bünyeniz kaldırmasın ki ben 150 mg lik içiyorum sabah Kahvaltıdan en az 45 60 dk önce ve başka ilaçla karışmadan benim 8 lerden 2 lere düştü
Happykariner buse0935 doktorum öyle dedi çarpıntı ve sinirlilik yapar dedi 3 hafta sonra tekrar gel dedi bakalım düşecek mi ?