Zeynep12300 normalde özel hastanede kontrolum sağlanıyor 2 haftadir dişim ağrıdığı için kendi doktorum riskim olmadigi halde sorumluluk almayıp onay kağıdı vermedi bende devlete danışayım dedim ve geçtiğimiz pazartesi doktorlarının cihazlarını beğenmediğimiz devlet hastanesine gittim ve bebeğe bakıldı herhangi birseyle karşılaşıp bisey demedi diş için dişçiden yapilcak işleme karşı kagit istedi bende devletten bugüne randevu aldim gene ayni hastane ama farkli bi doktordu pazartesi muayene olduğum doktor değildi diş için onay almaya geldiğimi söyledim ve bebegin kalbini dinleyelim onay yazıyım dedi yattim bebeğe bakti ama kendi kendine baktı hic bi sekilde ben bebeği görmedim asistana biseyler söyledi kanama varmi dedi yok dedim kalktim onayı yazdi rahmin de bant gibi bisey var dedi afalladim boyle tuhaf oldum nasil yani ne olucak dedim detayli ultrasona girmen ve detayli bakılması lazim dedi peki bebeğe bisey olurmu dedim eli ayağı sıkışabilir dedi şaştım kaldım o an bi soru soruyorum yüzüme bakmadan cevap vermeler bebek kalbini dinleyelim dedi kalbinin sesini hic duymadim 3 gün önce ayni hastanede başka bi doktora muayene olmustum o neden böyle bisey görüp söylemedi 3 günde mi oldu bu bant dediği şey içime kuşku düştü detayli yaptrcam kafam rahat olsun kendimi sakinlestiremiyorum umursamamam lazim çünkü eski bi ultrason cihazı umursamayan doktor rahminde bant seklinde bisey var dediginde bana bile göstermedi bebeğin resmini vermedi 🤷🏻♀️