Anne2_ helal olsun MaşAllah ben bir doğum yapan hanfendı okudum bayan öyle inançlı dırayetlı ki ne aynı sancı alıyor ne de onların çatala çık uyarılarını dıkkate alıyor bebek makat gelıslı kadın çok araştırıyor haklarını eskıden ınsanlar naısl doğuruyordu falan dıye gözü karartıyor bildığın devlette hıc bır kağıdı ımzalamıyor eşini çağırıyorlar sezeryan şart bebek ters ölur falan kadın Asla ne eşine ne doktorlara ızn vermıyor br dua var süreklı okuyor ve makat gelıslı bebeğini gayet sağlıklı kendı sancısı ile doğuruyor. Ben boyle rısk göze alamam ama düşününce herseyın doğal olanı bozuldu bu dünyada insanlar bir çizgi kurallar koyup herseyı kanunlaştırıp beynımzie yerlestırdı halbukı Allah mucızevı yaratmış biz kullarını. Sezeryan zorunlu hal gerekmedıkce yapılmamalı zorunlu ise yapılmalı. Sacmalık şu ki devlette yasak özelde bas parayı yaptır bu da çok mantıksız. Şimdilerde fark ettım ünlüler eskiden sezeryan doğum yapardı şimdi en ıyı hastanelere doğall doğum yapıyorlar nıye cunku doğal olan herseye dönüş başladı