ttuceee Merhaba arkadaşlar 24 haftadayım doktorum hastaneden ayrıldığı için tekrar doktor arayışına girdim antalya merkezde onerebileceginiz doktor var mi
zynp07 ttuceee merhaba canım ben Asv yaşam Hastanesi Yunus yıldıza gidiyorum. Teyzemde sağlıkçı dayımda… onların şiddetli tavsiyesi ile Yunus beye gidiyorum. Gerçekten çokta memnunum uzun uzun tek tek anlatıyor.çok sevimli ve anneleri çok iyi anlayan biri.
bebegim_28 ttuceee varsak şifa hastanesi kerim emrah yavuza gidiyorum memnunum kendisinden çok tuzlu bi yer de değil 90 tl muayne 2500 tl de doğum ücreti
Beyzabyk ttuceee medical park ayhan yılmaz eski doktorumuz şehir değiştirdiğimiz için bırakmak zorunda kaldım çok çok harika bir doktor kesinlikle tavsiye ederim
ttuceee zynp07 hastane nasıl peki yaşam hastanesi hakkında pek iyi şeyler duymadım doktorumdan çok memnundum aslında baska bir hastaneyle anlasana kadar takiplerimi yaptırmam gerekiyor
ttuceee Beyzabyk ayhan hocayı biliyorum komsum dogum yaptı onda o pek memnun olmadığı için onu direk eledim
Beyzabyk ttuceee anladım canım birde dedeman yaşamda caner hoca var ona da çok iyi diyolar onuda araştırabilirsin ben gitmedim ama çevremde giden çok vardı kendisine
azimetoy ttuceee antalyada vitale hastanesi var taner kılıç çok iyi ilgileniyor ve herşeyi biliyor tavsiye ederim
ttuceee azimetoy şuan vitale ile ilgili yorumlari okuyordum genel. Olarak doktor. Memnunlar ama hastane için yorumlar kötü çok sıra beklediklerini randevu saatine uyulmadığını temiz.olmadigi vs yazilmis
Gulcin07 ttuceee Prof.Dr Mehmet Şimşek kesinlikle öneririm kendisi perinatolog benim düzenli gittiğim doktorum cihazları falan da çok iyi doğumum çok yaklaştı şu ana kadar çok memnunum Konyaaltı Gökay Plazada özel muayenehanesi var