demet1e Arkadaşlar ben ilk doğumumda spinal anestezi yaptılar ama uyuşmadım genele çevirdiler . İkincide tekrar spinal olursam tutarmı diye merak ediyorum yaşayan varmı bu durumu
Burcuu3761 demet1e aynısını bende yaşadım ve öldüm öldüm dirildim uyutulana kadar ikinciyi kesinlikle genel istiyorum yine tutmazsa eminim psikolojim bozulur
Merve8494 demet1e uyuşmadığını ilk defa duyuyorum 2014 te doğum yaptım en son spinal saniyesinde uyuştum ben böyle dedikl3rinizi okuyunca bi ürktüm
Mervella34 Ben daha 8 gün önce spinal oldum uyuşmadan işlem yapıldı üzerimde , iğne etki etmedi resmen 🤷🏻♀️ Bir daha cesaret edebilir miyim o acıyı çekmeye hiç sanmıyorum 😞
Dilara8228 Mervella34 Nasıl yani? Söylemediniz mi müdahale etmediler mi ben 2 defa oldum önce yaptılar 5 6 dakika beklediler sonra başladılar
demet1e Mervella34 bende de uyuşma oldu sanıp işleme başlamışlardı bağırmaya başlayınca genel yaptılar hemen ama travma yaşadım resmen . Bugünde anestezi doktoru o zaman öyle olmuştur şimdi olmaz falan diye konuştu kafam karıştı
Mervella34 Dilara8228 söyledim inanmadılar pek , çığlık atınca bıraktılar ama neşter her battığında ağlayacak hale geldim 🙈
Burcuu3761 es-es1 nedenini bilmiyorum ama bazı insanlarda etki etmiyormuş malesef ve ben aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum günler yaklaştıkça aynısı olur mu diye düşünmekten kafayı yiycem inşallah kimse bu durumu yaşamaz🤲
es-es1 Burcuu3761 evet sen yaşamışsın aynı şey olacak mı acaba düşüncesi de kötü Allahım yaşatmasın inşallah 🤲🏻