Afromom Hanımlar merhaba bende 4 yıllık evliyim bebek istiyoruz artık 6 aydır olmuyor stres yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor bakalım şuan içimde hamile olduğuma dair bi his var bilemiyorum 9 gün var adete bi belirtim yok 🤔 siz nasılsınız ☺️
N3F3RT4RI Afromom Benim beklenen tarih 1 Kasım, kasık ağrım var orta derecede, sık idrara çıkma, sivilce, akıntı belirtilerini yaşıyorum . bir kaç gün öncesine kadar mide yanması gibi şeyler yaşadım. Bakalım kısmet Allah hayırlısını versin inşallah.
minikcivcivim Afromom 🙋♀️🙋♀️benn de 1 kasimi bekliyorum canım. Pazartesi 19.unda 27mm yumurtam vardı ve catlatma iğnesi oldum bir umuttur bekliyorum 🤗inşallah bu ay güzel haberler alırız 🙏🌼
Hilalylmz58 Afromom benim adetim 24 ekimdi adet günüme 10 gün kala bende beklediğim için hep stresten sabrsizligimdan ovilasyon la gebelik testi yok gebelik testi derken kaç eder yaptım bilmiyorum o derecede bekleyemiyrdum en sonunda dedim bu böle olmicak kan tahlili vereyim ve çok şükür hamileymişim 😊
Afromom N3F3RT4RI amin inşAllah canım 💜 benimde mide yanma var yediklerimdenmi bilmiyorum bi kaç gün önce bulantım vardı bakalım 🙊
Anestezist 2 ekim.. hafiften bastırınca göğüs acımam var birde arada kasığıma çok kısa süreli kramp giriyor..çok erken ama adetimin 21. Günü bugün idrar testi yaptım negatif çıktı.
minikcivcivim Afromom âmin amin amin canim çokça amin çokça dua inşallah güzel sonuçlar alırız bu ay 🕊🙏🙏🙏
minikcivcivim Afromom pardon 9 gün varmış canim bence biraz daha bekle test için tam net olsun çıkmaya bilir umutsuz olursun alah korusun 3 4 gün kala yapki aklında soru işaretin olmasın canim
minikcivcivim Afromom yok canim ben bu ay doktor takibi ile yumurta gördüm klomen kullandım 19.unda 27 mm yumurtam vardı progesteronum çıktı iğne vurdu doktor tutma olmadığı varmi bilmiyorum 27 cok büyük biraz ama 25 de iğne vuruluyor. Inşallah çatlar yoksa kiste çevirirmis
Nusyaa minikcivcivim bugün saat 11 de aşılamam yapıldı yatıyorum şuan. Aşılama yapılana kadar Kasık ağrım falan yoktu aşılamadan sonra sol kasığımda ağrı var hayırlısı bakalım. Sen nasılsın