saziye51 Arkadaşlar merhaba erik aşeriyorum şuan da nerden bulabilirim acaba yardımcı olabilir misiniz acaba lütfen 🙈
Sermec27 saziye51 şimdi sizinle başka hamilelerde aserecek eriği başlıkta yiyecek içerir yazsaydınız keşke 🥰
Gigy saziye51 İstanbul Bakırköy’de aldı eşim ay tavsiye etmem canım buzlukta tutuyorlar ne tat ne tuz var , tuzlayıp yedim ama ne çare 🤭🤭😄😄
Demiralpmoms saziye51 sebze meyve dünyası diye bir site var yaz kuş bütün meyveler var hemen hemen . Ben ordan almıştım aşerince gayet taze ve kütür kütürdü😁
Aaaasli Canım keşke başka hamilelerin de canının çekebileceğini düşünüp direk googleye yazabilseydin bu postu
Aaaasli Dmlky80 Maalesef canım bekliyoruz ama yok 😂 Dua et hayırlısıyla kimin duasının kabul olacağı belli olmaz
Aaaasli Dmlky80 Evet canım Allahın izniyle . Ama işte bu şekilde devam ederse sezaryen olma ihtimali çok fazla
Aaaasli Dmlky80 Bak daha yolun başındasın sana tavsiyem “ zor diyorlar ” “ kötü diyorlar ” cümlelerini aklından çıkar herkesin kendine özel hikayesi var 🥰