MehtapErol tbmn Evet Fatma Salih i de çok iyi diyen var burda. Maalesef bende bulamıyorum Necati Hoca ya , 30 una kadar bulmam lazım inşaAllah 😃
MehtapErol tbmn Neyse sağlıklı olsun da :-) zaten detaylıda tam emin olmuş olursunuz, ben öğrendim cinsiyet ama gene de bekliyorum detaylıyı alışveriş için 😊☺
Denizgillerrr MehtapErol bana etlik zübeyde daha yakın geliyo tabi keçiören araştırma pandemi hastanesi olmasaydı🙄
6464 tbmn ben Salı günü Necati beye randevum vardı ancak odada başka bir doktor vardı muayene eden. Sanırım randevu almanın da pek önemi yok
Patatesinannesi Denizgillerrr ben oraya tedavi için gidiyordum bebeğim olmuyordu ben hiç memnun kalmadım asistan doktor var hep ve ilgili degiller
6464 tbmn bilmiyorum ki Salı günü için tekrar randevu aldım tahlil sonuçlarımı göstermek için inşallah kendisi olur bu sefer .
Dilekdmrc minikprensesimmm merhaba, keçiören özelde sadece doğum ücreti ne kadar acaba bilginiz var mı?
minikprensesimmm Dilekdmrc normal 4.5 sezeryan 5.5 peşin fiyatına diğer türlü kredi kartına taksit felan olursa 5 normal 6 bin TL de sezeryan
Chucky Marvegas1 lokman hekim hastanelerine gidebilirsiniz ayrıntılıya girmediyseniz Kızılay’da Eyip Ekici var 500 lira bit ücreti var ama mükemmel bir drdur o da söyler 😊